Alcatel-Lucent termékek
Termék katalógus

Költséghatékony multimédiás contact center, call center megoldások; analóg, digitális és IP alapú rendszerkészülékek

Multimédiás eszközök, többcsatornás hálózati rendszerek, személyre szabott tanácsadás és karbantartás

A piacvezető Alcatel-Lucent analóg, digitális és IP alapú rendszerkészülékei, illetve költséghatékony és a későbbiekben is bővíthető multimédiás call center és contact center megoldásai dinamikus és magas szintű belső és külső kommunikációt tesznek lehetővé.

Az Alcatel-Lucent széles körben kínálja IP alapú telefonos megoldásait, melyek közül mindenki megtalálhatja az igényeihez leginkább passzolót.
Az Alcatel-Lucent kommunikációs megoldásai választ adnak a mai kor kihívásaira, az innovatív eszközök követik a trendeket, miközben támogatják a rugalmas és hatékony munkavégzést. A multimédiás alkalmazásokkal elmosódnak a határok és lehetségessé válik a virtuális és interaktív kapcsolat az alkalmazottak között.
Az Alcatel-Lucent Contact Center megoldásai lehetővé teszik üzleti céljai elérését, az információáramlás pedig növeli bevételeit. Akár alapszintű központról, akár fejlett interaktív szolgáltatásokról van szó, az Alcatel-Lucent egyszerű, költséghatékony és a későbbiekben bővíthető megoldásokat kínál.
Az Alcatel-Lucent IP hálózati megoldásai növelik a vállalat hatékonyságát, hiszen a vele megvalósítható rugalmas munkavégzés, illetve az elkötelezett munkatársak mind elősegítik az ügyfelek elégedettségének magas szinten tartását.
HÍVJA SZAKÉRTŐ KOLLÉGÁNKAT MOST: +36 (1) 452-2640
vagy kérjen ajánlatot írásban:
Név:*
Telefon:
E-mail cím:*
Üzenet:*
Írja be a művelet eredményét! 2+5 =