Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N

Interkom / Kaputelefon rendszerek

A 2N első európai gyártóként kínálja csúcsminőségű SIP alapú alközponti interkom/kaputelefon megoldásait. Minden Interkom alközponti telefonigényre megoldást kínál, legyen szó biztonságtechnikai, üzleti, egészségügyi vagy egyéb iparági specifikus területről. A kaputelefon rendszerek lakossági és ipari környezetbe egyaránt könnyen integrálható termékek.

Mobil adapterek

A 2N mobil adapterei olyan speciális mobiltelefonok, melyek rendelkeznek fő- vagy mellékvonali interfésszel, és képesek összekapcsolni bármilyen típusú mobil hálózatot bármilyen típusú egyéb hálózattal. A mobiltelefonra irányuló hívást a vezetékes szolgáltató kihagyásával közvetlenül a GSM hálózatba irányítja.

IP Audio megoldások

A 2N IP audio rendszere egyszerű megoldást kínál a különböző hangforrások audió jeleinek továbbítására interneten és LAN hálózaton. Egyszerűen irányítható akár saját telefonról is; zene, figyelmeztető jelzések, marketing anyagok, reklámok vagy előre felvett üzenetek, hangbemondások lejátszására.

A 2N az egyik vezető európai telekommunikációs berendezés gyártó, amely a kis-, közepes és a nagyvállalati szektor, valamint a telekommunikációs szolgáltatók számára egyaránt versenyképes megoldásokat kínál, már világszerte 120 országban, Magyarországon a Young B.T.S. Kft. képviseletében.

Kínálatában kiemelt prémium minőségű kommunikációs termékek, rendkívül jó ár-érték arányban érhetőek el. A 2N márka minőségi és megbízhatósági garanciáját erősíti a 24 hónap alap jótállás, mely további évekre kiterjeszthető.

AZ ÖN TERMÉKMENEDZSERE NÉMETH DÉNES!

Telefonszám:  +36 (1) 452 2647
E-mail: nemeth.denes@young.hu 

Ajánlatkérés vagy kérdés esetén keresse kollégánkat!

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása