Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

ASCOM -Betegellátás optimalizálása az egészségügyben

Vezeték nélküli eseménykezelő, kiértesítő, naplózó rendszer

Nővérhívó funkciók, betegellátás megszervezése, felügyeleti rendszer optimalizálása az egészségügyben

Kritikus helyzetek hatékony kezelése
Balesetet szenvedett beteg ellátásának azonnali megszervezése

Az Ascom Unite rendszer segítségével késedelem nélkül megszervezhető a balesetek sérültjeinek szakszerű ellátása. Már a baleset helyszínéről azonnali üzenet küldhető a fogadó kórház ügyeletére, ahol a beosztott nővér néhány gombnyomással kiértesíti az ellátó szakorvosi csapatot. Az üzenetre reakciót vár a rendszer. A folyamat során az összes mozzanat időbélyeggel együtt naplózásra kerül (baleseti esemény, kiértesítés, reakció, ellátás megkezdése stb.)

Folyamatos betegellátás

Betegellátásban előforduló fontos megoldandó probléma a páciensek igényeinek folyamatos kielégítése, a panaszok gyors enyhítése. Az Ascom Unite rendszer segít abban, hogy a páciens előre értesíthesse az ügyeletes nővért a panaszok jelentkezésekor. Így időben kezelhető a probléma, megelőzve a súlyosabb állapotot. A kihangosított beszélgetés segítségével a nővér felkészülve mehet a beteghez, felére csökkentve a megtett utat.

Intenzív osztályon fekvők felügyelete

Intenzív osztályon fekvő beteg folyamatos felügyeletet igényel. Az Ascom Unite rendszerhez kapcsolódó monitorozó berendezések kritikus jelzéseit a kiértesítő oldalon azonnal megkapja a megfelelő szakorvos vagy nővér. A riasztást követően felkészült csapat végzi az életmentést.

 

Pszichiátriai osztályon dolgozók személyvédelme

Az Európai Unió egyre több országában szigorodnak a dolgozók munkabiztonságát érintő szabályok. Az Ascom Unite rendszerhez kapcsolódó mobileszközök bizonyos típusai dőlés- és mozgásérzékelővel vannak ellátva. Ha az ápolót támadás éri, a készülék automatikusan riasztást küld a biztonsági őrnek. A riasztás aktiválódhat a dőlésérzékelőre, pánikgomb megnyomására valamint húzózsinór kirántására.

 

Letöltés PDF-ben

További ASCOM megoldások:

Személy- és objektumvédelem a büntetés-végrehajtásban

Üzemeltetés optimalizálása az iparban

TörlésKijelöltek összehasonlítása