Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

ASCOM - Személy- és objektumvédelem a büntetés-végrehajtásban

Vezeték nélküli eseménykezelő, kiértesítő, naplózó rendszer

Személyvédelmi funkciók, objektumvédelem, felügyeleti rendszer optimalizálása a büntetés-végrehajtásban


Kritikus helyzetek hatékony kezelése

Az Ascom Unite rendszer segítségével késedelem nélkül megszervezhető minden olyan sürgős beavatkozás, amely egy büntetés-végrehajtási intézményben előfordul, legyen az a személyi biztonságot érintő esemény, napi feladatok elvégzése, vagy vészhelyzetek kezelése.

Személyi biztonság

Az Ascom Unite rendszerhez kapcsolódó mobileszközök bizonyos típusai dőlés- és mozgásérzékelővel vannak ellátva. Ha az őrt támadás éri, vagy rosszul lesz, a készülék automatikusan riasztást küld az ügyeleti helyiségben (pl. őrszoba) dolgozó ember(ek)nek. A riasztás aktiválódhat a dőlésérzékelőre, pánikgomb megnyomására valamint húzózsinór kirántására. A vakriasztások elkerülése érdekében a rendszerben késleltetést is be lehet állítani.

Járőrfeladatok, objektumvédelem

Fontos elvégzendő feladat a járőrözés a létesítmény határain belül és a rendszeres ellenőrzés a helyiségekben. Az Ascom Unite rendszerhez kapcsolódó lokalizációs kiegészítők segítségével folyamatosan naplózható az őr mozgása. A rendszer automatikusan rögzít minden lokalizációs ponton való áthaladást. Ez megkönnyíti a járőrfeladatok adminisztrációját, és segít egy esetleges vészhelyzet behatárolásában is.

 

Letöltés PDF-ben

További ASCOM megoldások:

Betegellátás optimalizálása az egészségügyben

Üzemeltetés optimalizálása az iparban

TörlésKijelöltek összehasonlítása