Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Advantech

IPAR ÉS MEZŐGAZDASÁGI IOT MEGOLDÁSOK

Az IIoT (Industrial IoT) nagy lehetőségeket rejt magában a minőség-ellenőrzés, fenntartható és környezetbarát megoldások, ellátási lánc nyomon követhetősége és az ellátási lánc hatékonyság növelése szempontjából. Ipari környezetben az IIoT kulcsfontosságú az olyan folyamatok szempontjából, mint például a prediktív karbantartás (PdM), emeltszintű üzemelés támogatás, energiagazdálkodás és az eszközkövetés. Az iparági igények kiszolgálására Advantech korszerű ipari eszközöket kínál különböző termékkategóriákban: Ethernet switch-ek, I/O modulok, ipari monitorok, soros, telematikus, USB, vezetéknélküli és ipari eszközök stb.

BIZTONSÁGTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Legyen szó live streaming vagy rögzítendő videó továbbításáról vagy akár csúcs kategóriás mesterséges intelligenciával ellátott EDGE Computing megoldásról az Advantech teljeskörű termékportfóliójával mindent igényt lefed, az Advantech Security Pack segítségével pedig az adatbiztonság erősen javítható.
Az Advantech vállalati víziója az intelligens bolygó létrehozása. A vállalat globális vezető szerepet tölt be az IoT intelligens rendszerek és beágyazott platformok területén. Az IoT, a big data és a mesterséges intelligencia trendjeinek felkarolása érdekében az Advantech az Edge Intelligence WISE-PaaS magjával IoT hardver- és szoftvermegoldásokat népszerűsít, hogy segítse az üzleti partnereket és ügyfeleket ipari láncaik összekapcsolásában.

A cég honlapja: https://www.advantech.com/en-eu

A YOUNG B.T.S. Kft az Advantech Focus Channel Partnere.

AZ ÖN TERMÉKMENEDZSERE PÁSZTOR ANDRÁS!

Telefonszám:  +36 (1) 452 2646
E-mail: pasztor.andras@young.hu 

Ajánlatkérés vagy kérdés esetén keresse kollégánkat!

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása