Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Aktív hálózati megoldások


Biztonságos és megbízható IT környezetet hozhat létre az egyes bitektől a világhálóig. A routerek, switchek, vezetékes technológiák, Wi-Fi hálózatok aktív eszközeit kínáljuk ehhez  a belépő szinttől a professzionális megoldásokig a világ vezető márkáitól: Allied Telesis, Alcatel-Lucent, Cisco, Canovate és Excel.

IT infrastruktúra - a működés alapja

A technológia olyannyira meghatározója mindennapi életünknek, hogy a cégek működésének alapját már a felhasznált IT eszközök, az IT infrastruktúra határozza meg.  Az IT infrastruktúra összetett fogalom: olyan hardvereket, szoftvereket, hálózatokat és szolgáltatásokat jelent, amelyek manapság már létfontosságúak egy vállalat mindennapi működése során. Nálunk a legegyszerűbbtől a professzionális megoldásokig mindent megtalál, melyek segítségével IT megoldások szolgáltathatók a munkatársaknak, partnereknek és a vásárlóknak egyaránt.

Megbízható működés az év 365 napján

Az IT készülékek esetében a megbízható működés elvárás az év 365 napján. Telekommunikációs eszközeink kiválasztásánál is jellemzően a legmegbízhatóbb termékeket kell felhasználnunk - így érdemes már az alapoktól olyan innovatív gyártót keresni, mint a Canovate, ahol a legmodernebb kutatási eredményeket használják fel a "Green IT" rack szekrényeik és komplett megoldásaik gyártása során. Az Ethernet és WLAN rendszerek hálózati biztonságát pedig Allied Telesis, Alcatel-Lucent és Cisco aktív eszközökkel szerelt rendszereink garantálják, legyen szó vezetékes vagy WiFi megoldásról.

Mit nyújt Önnek a Young?

  • a hálózatépítést segítő, valamennyi szabványnak (UTP/FTP, CAT5, CAT6, CAT7 stb.) megfelelő, rézalapú, illetve optikai kábellel szerelt rendszereket
  • az Ethernet és a WLAN hálózatok tervezésében és hálózatépítésben nagy tapasztalattal rendelkező szakembereket
  • az IT portfólió alapját biztosító rack szekrényeket
  • a hálózat auditjára a hitelesített Fluke hálózatmérő műszert, a rendszergarancia feltételét, amelyet egyéb esetekben is rendelkezésre tudunk bocsátani bérbeadási szerződés keretében
  • a vezetékes technológiák mellett a Wi-Fi üzemeltetéséhez aktív eszközöket - a belépő szintű Cisco termékektől egészen egészen az IP-telefonáláshoz is megfelelő minőséget garantáló, WLAN-os lefedettséget biztosító Alcatel-Lucent megoldásokig
  • széles termékpalettát: az aktív eszközök, mint a routerek és switchek mellett megtalálhatók a SOHO eszközöktől egészen a szállodák vagy Contact Centerek működését biztosító professzionális eszközök (Allied Telesis, Alcatel-Lucent, Cisco termékek)
  • Szünetmentes tápegységeket (UPS) és szervertermi megoldásokat - passzív réz, illetve optikai átviteli közeget biztosító kábelezési technológiát, amelyet akár 25 év rendszergaranciával is tudunk biztosítani a szegmens egyik úttörője, az Excel jóvoltából.

Építse ki IT infrastruktúráját professzionálisan, a jövőbe mutató módon!

TörlésKijelöltek összehasonlítása