Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Allied Telesis

Switchek

Végponti berendezések kommunikációját biztosító eszközök, amelyek nélkül egy IT hálózat sem létezhet. A hálózat nagyságától és a használni kívánt szolgáltatásoktól függően, az Allied Telesis kínálatában megtalálhatók fix kiépítésű kis és nagyvállalati, illetve moduláris szolgáltatói megoldások egyaránt.

iMAP&iMG

Multiservice szolgáltatások biztosítása egyetlen központ segítségével, akár lakossági irányba is (ADSL2, VDSL2, FTTx, T1/E1 és akár POTS vonalon).

Média konverterek

Ahol nincs dedikált optikai port vagy több rugalmasság és menedzsment szükséges a kritikus gerincek kezeléséhez, ott jó megoldást nyújtanak a standalone vagy moduláris konverter megoldások. Szokványos optikai konverterek mellett, VDSL, PoE és ipari konverterek is elérhetők az Allied Telesis kínálatában.

Biztonsági megoldások

Hálózat internet (WAN) irányú forgalmán túl a belső kommunikációt is felügyelni, szűrni és egyes esetekben tiltani kell annak biztonsága érdekében. Ezt a feladatot látja el egy router vagy tűzfal, mely biztosítja a forgalom megfelelő irányítását, a munkatársak biztonságos távoli bejelentkezését és a hálózatunk védelmét az illetéktelen behatolás ellen.

Wireless

Az Extricom vezeték nélküli hálózati eszközök biztosítják a legmagasabb szintű megbízhatóságot és teljesítményt, legyen szó egy vállalat, iskola, stadion vagy akár egy kórházi komplexum lefedéséről.
Young B.T.S. Kft. az Allied Telesis termékek kizárólagos disztribútora Magyarországon!

Az Allied Telesis 1987-ben Japánban alapított, aktív eszközöket fejlesztő és gyártó multinacionális nagyvállalat. Termékei között megtalálhatók az optikai konverterek, tűzfalak, wireless megoldások, vállalati és szolgáltatói switchek illetve menedzsment megoldások.

Évi bevételének 17%-át fejlesztésre fordítja, így követve a változó igényeket és beépítve a legújabb technológiákat eszközeikbe. A gyártás saját tulajdonú gyárukban történik, biztosítva az extrém alacsony, 0,2%-os hibarátát!

Az Allied Telesis hitvallása:
"Felépíteni egy nemzetközi céget mely a vevőre koncentrál. Magas minőségű és költséghatékony, fejlett, IP alapú végponttól végpontig terjedő megoldást nyújtva, mely nem csak az aktuálisan felmerült igényeknek, de a jövőbeni kihívásoknak is megfelel, így biztosítva a befektetés maximális megtérülését." Takayoshi Oshima

AZ ÖN TERMÉKMENEDZSERE PÁSZTOR ANDRÁS!

Telefonszám:  +36 (1) 452 2646
E-mail: pasztor.andras@young.hu 

Ajánlatkérés vagy kérdés esetén keresse kollégánkat!

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása