Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

AMP NETCONNECT – Kábelezési rendszerek

Végponttól-végpontig alkalmazható megoldások mindenkinek


Az AMP NETCONNECT a TE Connectivity egyik kiemelt üzletága, amely strukturált hálózatokhoz fejleszt és gyárt termékeket és rendszereket. A gyártó piacvezető a réz-alapú és optikai kommunikációs iparban. Világszintű hálózati kivitelezőinek és tervezőinek köszönhetően megbízható alapot nyújtanak napjaink hálózati igényeinek, legyen szó akár egyetlen épület vagy egy egész épületkomplexum hálózatának kialakításáról.
Az AMP NETCONNECT végponttól-végpontig alkalmazható kábelezési rendszert kínál, mely megfelel az összes vonatkozó ISO/IEC európai és/vagy amerikai szabványnak.

Termékeiket széles körben elismerik, referenciáik az üzleti élet minden területén megtalálhatóak: állami szektorban, oktatásban, egészségügyben, pénzintézeteknél és gyártó cégeknél.

Cat5e, Cat6(a) és Cat7(a), árnyékolt és árnyékolatlan hálózati elemek, amelyek akár 10Gbps sebességet is biztosítanak a felhasználók számára.
Komplett megoldások multi és mono modusú optikai linkek felépítéséhez. A 4-24 szálas kül-beltéri, rágcsálóvédett gerinckábelektől, a végződtetéshez szükséges 19" patch panelig, fali dobozig, szerszámokig mindent megtalál.
Telefonos patch panelek és 10 érpáras modulok, fali dobozok a telefonos mellékek megfelelő végződtetéséhez.
TörlésKijelöltek összehasonlítása