Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Szakmai nap beszámoló

Young Partner Nap - 2008. szeptember 18.

Rendezvény naptárunk utolsó állomása a Young Partner Nap 2008 volt, mely festői környezetben, Gödön az ötcsillagos Pólus Palace Thermal Golf Club Hotelben került megrendezésre. Ez alkalommal is magas színvonalú előadásokkal készültünk a 2 napos eseményre. A rendezvény témái között kiemelt helyen szerepeltek a Panasonic értékesítésben bekövetkezett változások a 2N mobil adapter piac, Alcatel-Lucent alközpontok és Allied Telesis (ATI) aktív eszközök, valamint az optikai hálózati elemek és kamerák a Young kínálatában.

 
A rendezvény programja:

Az előadások mellett rendkívüli programokkal szórakoztattuk a meghívottakat. Délután a Young Trophy keretében versenyt rendeztünk, melyben 4 csapat 4 különböző helyszínen mérte össze tudását a quadozásban, golfozásban, csónakázásban és golfautós szlalomozásban.
 
 
A "zöld csapat" csavaros észjárásával és kiemelkedő teljesítményével első helyezést ért el az "olimpiai 4 próbán". De ne feledkezzünk meg a többi nagyszerű csapatról sem (kék, fekete narancssárga), akik szintén kiváló eredményeket értek el.
 

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása