Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Canovate – Rack szekrények

Rack szekrények a legújabb technológiákkal

A Canovate csoportnak kiemelkedő fejlesztései vannak például a hűtéstechnológia területén. A hagyományos, levegő közegű, hátul hűtő megoldás mellett az ajtóba és a szekrény oldalán kiépítve is kínálnak eszközöket, miközben folyadékhűtéses technológiájuk is világszínvonalú. Ez utóbbiak közül is kiemelkedik a green IT jegyében fogant megoldás, ahol a hűtőcsöveket a mélytalajba vezetve kihasználják annak állandó, 11 fokos hőmérsékletét.

A rackszekrények biztonsága sem hagy maga után kívánnivalót. A több ponton és többféle módon nyíló és záródó (toló, hagyományos és automata) szekrény- és teremajtókhoz a cég mechanikus és elektronikus zárak sokaságát kínálja, akár kombinálva is. A digitális belépőkódtól az ujjlenyomat-olvasókon át a biztonsági, speciális zárakig minden elképzelés megvalósítható.

A Canovate csoport a fentieken kívül menedzselt áramellátást, 1U méretű, switch-csel, monitorral és beviteli perifériákkal egybeépített menedzsment eszközt is kínál. A portfólió teljes, amely a legkisebb fali és a szokványos 42 unit-os méretűeken át a speciális szerverszekrényekig gyakorlatilag mindenre kiterjed.

Beltéri szekrények

Kisirodai fali lemezszekrények 6-16U magasságban. Álló hálózati és nagy teherbírású szerver szekrények 26-47U magasságban, üveg vagy perforált ajtóval, akár egyedi felszereltséggel.

Kültéri szekrények

Speciális igényeknek megfelelő IP védett, vandálbiztos, akár klímával is felszerelt, kültéri telekommunikációs szekrények.

Szekrény kiegészítők, felügyeleti eszközök

A szekrények megfelelő berendezéséhez szükséges minden kiegészítő, a csavarkészlettől a kihúzható polcon át a környezeti felügyeleti eszközökig.

Hűtés, fűtés

A gazdaságos működéshez feltétlenül fontos a megfelelően megtervezett hűtési rendszer, melyben számíthat a Canovate szakértelmére. Hideg-meleg soros tervezés, inrow hűtési és egyedi klímás megoldások szavatolják a költséghatékony üzemeltetést.

Válasszon a megbízható és innovatív Canovate rackszekrényeink közül!

AZ ÖN TERMÉKMENEDZSERE PÁSZTOR ANDRÁS!

Telefonszám:  +36 (1) 452 2646
E-mail: pasztor.andras@young.hu 

Ajánlatkérés vagy kérdés esetén keresse kollégánkat!
TörlésKijelöltek összehasonlítása