Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

100 éves az ALCATEL!

2019. február 5.
Az idei CONNEX 2019 három napos partnertalálkozón ünnepelte az Alcatel-Lucent Enterprise (a továbbiakban ALE) a cég fennállásának 100 éves évfordulóját a francia Riviérán található Monacói Hercegségben. Az ALE hazai Accredited Business Partnereként vállalatunk is képviseltette magát az eseményen.

A Young B.T.S. Kft. három fős küldöttséggel - Béke Gyula ügyvezető igazgató, Pálinkás Péter értékesítési vezető és Mészáros Tamás műszaki fejlesztési vezető – vett részt az eseményen 2019. január 29-31. között a varázslatos Monacóban.Rengeteg színvonalas, interaktív, helyenként a látványtechnika határait súroló előadást láthattak az összegyűltek, melyek követték a világcég 2017-ben rögzített Vision 2020 fókuszpontjait, így a felhő alapú technológiákat, az IoT-t, a dologok internetjét, és a vállalat 5 fő nemzetközi üzleti szegmensét (oktatás, egészségügy, szálloda ipar, közigazgatás, szállítmányozás).A több mint 1000 meghívott együtt ünnepelhette az ALE-val a világcég 100. születésnapját, mely kapcsán vizionálták a cég elkövetkező 100 évének feladatait és perspektíváit is. Örülünk, hogy nem csak együtt ünnepelhettünk, de első kézből kaphattunk információkat az elkövetkező évek várható technológiai robbanásáról a világ egyik legnagyobb telekommunikációs nagyvállalaltától.

További híreink

Aktuális nyitva tartás - 2019. február 1.
2019. január 31.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásos nyitva tartásunktól eltérően 2019. február 1-én (péntek) RÖVIDÍTETT MUNKAIDŐBEN, 8.00-tól 12.00-ig tartunk nyitva! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe! Megértésüket köszönjük!
E-számla 2019. februártól! - Tájékoztató
2019. január 31.
December végén már értesülhettek róla, hogy ügyfeleink 2019. februárjától elektronikus formában is kérhetik számláik kibocsátását. Az alábbiakban részletesebb tájékoztatást adnunk a folyamatról.
ÚJ CANOVATE KONFIGURÁTOR - Állítsd össze saját rack szekrényed!
2019. január 28.
A CANOVATE a napokban élesítette új rack szekrény konfigurátorát, amelyben bárki kedvére összeállíthatja a neki megfelelő rack szekrényt és akár azonnal meg is rendelheti tőlünk!
TörlésKijelöltek összehasonlítása