Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N ACCESS COMMANDER - Kikapcs, bekapcs!

2018. november 28.
Minden beléptetőrendszer annyit ért, amennyire egyszerűen kezelhetők a felhasználók és paraméterezhetők az egyes telepített eszközök. A 2N nem bízott semmit sem a véletlenre, ezért megalkották az 2N ACCESS COMMANDER néven futó beléptető menedzsment szoftvert, melyen keresztül az adminisztrátorok valóban úgy érezhetik, hogy teljes kontroll alatt tartják épületeik beléptető pontjait, és szabadon konfigurálhatják a felhasználók belépési lehetőségeit.

A telepített beléptető rendszerek teljes felhasználói kontrollja mára alapkövetelmény lett. A rendszerekbe súlyos pénzeket invesztálók nem szeretnének kompromisszumokat kötni a drága készülékek beállítási kapcsán, és minél kevesebbszer akarnak látni külsős szakembereket a cég területén, akik azért jöttek, hogy beállítsanak valamit. A 2N-nél tisztában vannak vele, hogy az ügyfelek mára már mindent a számítógépjükről, okostelefonjukról, tabletjükről szeretnének irányítani, és persze azonnal. Szükség van egy nagyon egyszerű, letisztult felületű kezelőprogramra, amely elsősorban hagyományos PC platformon, népszerű böngészőben lehet futtatni, és a reszponzivitásnak hála tableten és okostelefonon is elérhető. És ha már kész a szemet gyönyörködtető felület, már csak a legfontosabb van hátra: képesnek kell lenni beállítani az ÖSSZES eszközön KI, MIKOR, MILYEN jogosultsággal rendelkezik.

A 2N ACCESS COMMANDER pont ilyen, a legkisebb, SOHO és kkv igényektől terjedően a nagyobb telepítésekhez (irodaépületek, szupermarketek, hotelek, bevásárlóközpontok, oktatási intézmények, campusok, kollégiumok, ipartelepek és ipari parkok, kormányzati-, államigazgatási és egészségügyi épületek, rezidenciák) szánt menedzsment szoftver. Képes az összes csatlakoztatott 2N eszköz tömeges konfigurálása és kezelésre, zónák és felhasználói csoportok kialakítására. Egyszerűen kezelheti az összes 2N IP kaputelefont/intercomot és beléptetőt/access controll-t egy helyről, anélkül, hogy ezeket külön-külön be kellene állítania, hiszen az egyes beállításokat ide-oda másolhatók egyik eszközről vagy akár zónáról a másikra. A csatlakoztatott eszközök aktuális konfigurációja egy gombnyomással le is tölthető, így nem fog elveszteni a már létrehozott felhasználók egyetlen korábbi beállítása sem. 

Szemezgessünk, milyen lehetőségeket rejt a 2N ACCESS COMMANDER.

BELÉPÉS NAPLÓZÁS, IDŐMENEDZSMENT
A „Time & Attendance” időnyilvántartó rendszer a 2N ACCESS COMMANDER szoftver része. Naplózza a helyiségekben, azaz praktikusan értelmezve akár munkahelyen, épületben, irodában tartózkodást, a ki- és belépéseket, amelyek aztán megtekinthetők a webes felületen, vagy exportálhatók XLS vagy CSV fájlba. A rendszer képes rá, hogy kamerás beléptető egység esetén minden egyes beléptetéshez fényképet készítsen, és azt társítsa a naplóbejegyzéshez, így is fokozva a visszaélések elleni védelmet.

ELLENŐRZÉS TÖBB TELEPHELYEN
A 2N ACCESS COMMANDER talán pont abban különbözik sok más menedzsment szoftvertől, hogy határai nem állnak meg egy épületnél vagy telephelynél. Ideális megoldás olyan vállalatok, cégek, szállodák, apartmanmenedzsment cégek számára, amelyek különböző városokban, városrészekben található fiókirodával, telephellyel, netán airbnb-s apartmanlakásokkal, egymástól távoli nyaralókkal, több luxuslakással rendelkeznek. Az adminisztrátor egy központból felügyelheti az összes telephely, iroda, apartman, nyaraló stb. épületbe telepített hozzáférés-vezérlési rendszert, és kezelheti az eszközöket egyetlen helyről, számítógépről.

ESZKÖZ MONITOROZÁS ÉS ÉRTESÍTÉSEK
Az adminisztrátor a monitorfelületen pontosan láthatja, hogy az eszközök zökkenőmentesen működnek-e vagy sem. Bármilyen riasztás vagy lekapcsolódás esetén azonnal tájékoztatást kapnak e-mailben vagy értesítési ikonon keresztül.


TÁMOGATJA AZ INTEGRÁCIÓT API-N KERESZTÜL
A 2N ACCESS COMMANDER készen áll arra, hogy a REST API webes felületen keresztül integrálódjon harmadik féltől származó rendszerekhez, mint például belépési naplózó, időmenedzsment vagy CRM rendszerekhez.

MŰKÖDTETÉS A WEBEN KERESZTÜL
Minden egy intuitív, felhasználóbarát webes felületen keresztül állító be, amely a felhasználó igényeinek megfelelően testre szabott. Jelenleg 7 különböző nyelven elérhető.

VENDÉGKÁRTYA MENEDZSMENT
A beléptetőrendszerek legtöbb bosszúságát a vendégkártyák, azaz a vendégek nyomon követése okozza, hiszen ők ideiglenesen, korlátozott időtartamra tartózkodnak egy adott területen. A 2N ACCESS COMMANDER-ben ezért közvetlen beállíthatók az egyes látogatóknak megfelelő azonosítási és beléptetési paraméterek, és mozgásuk figyelemmel kísérhető.

ACTIVE DIRECTORY SZINKRONIZÁLÁS
A 2N ACCESS COMMANDER az LDAP protokollon keresztül csatlakozhat a Microsoft Active Directory-hoz, hogy minden felhasználó automatikusan megjelenjen a rendszerben és rendszeresen szinkronizálva legyenek az egyes személyek a 2N ACCESS COMMANDER-ben is.

További jellemzők és telepítési követelmények

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
• Az 2N ACCESS COMMANDER szoftver teljes csomagként forgalmazzuk, .OVA formátumban
• Oracle VM VirtualBox, a VMware (v5) vagy a Microsoft Hyper-V virtuális rendszerekkel kompatibilis
• A napi 24 órában működő szervert szükséges, hogy a csatlakoztatott 2N valamennyi eszközök eseményét naplózni lehessen.

PÉLDA A PC/SZERVER HW KÖVETELMÉNYEKHEZ
Az alábbi specifikációk 100 készülékre (2N IP kaputelefon/intercom és beléptető/access controll) vonatkoznak, amelyek a 2N ACCESS COMMANDERHEZ és korlátlan számú (!) felhasználóhoz kapcsolódnak.
Operációs rendszer: minden 64 bites rendszer (Windows, Linux, OS X, Solaris)
CPU igény: 2GHz & 4 magos (64 bites)
RAM igény: 4 GB
Internet-csatlakozás: szükséges a szoftverfrissítéshez (legalább 512 kbit/s sebesség)

KORLÁTOK
A csatlakoztatott eszközök és a létrehozott felhasználók számának nincs felső korlátja (!). Elegendő kiszolgálói paramétertől függően (CPU, RAM, stb.) a becsatlakoztatható eszközök és felhasználók száma korlátlanul növelhető.

TÁMOGATOTT BÖNGÉSZŐK
Optimális böngésző: Google Chrome (60-as vagy újabb verzió)
További támogatott böngészők: Mozilla Firefox (55-ös vagy újabb verzió), Internet Explorer (11-es vagy újabb verzió), Microsoft Edge (40-es és újabb verzió)
Mivel a több böngészőre nem lett teljesen tesztelve a szoftver, így azokon a teljes funkcionalitás nem garantálható.

CÉLHARDWARE OPCIÓ
Aki kis helyigényű, 2N minőségű számítástechnikai beruházást szeretne 2N ACCESS COMMANDER szoftveréhez, azoknak megfelelő alternatíva lehet a 2N ACCESS BOX elnevezésű célhardware, amely egy egy 56.1 x 107.6 x 114.4mm-es méretű ultra- kompakt, nagy teljesítményű számítógép, amelyre a beléptető szoftvert előre feltelepítették. A számítógép természetesen ugyanúgy 24 órás működést kíván, hogy a csatlakoztatott 2N eszközök eseményét naplózni lehessen.

Specifikáció:
• Tápellátás 19V / 2.1A DC (40W)
• CPU 2.24GHz (Intel® Celeron® processzor J3160)
• Merevlemez 32 GB (2,5 "SSD SATA III)
• RAM 4 GB (DDR3 SODIMM memória)
• Méret: 56,1 x 107,6 x 114,4 mm (0,69 l)
• Csatlakozók: VGA, HDMI, Gigabit LAN port
• VESA szerelőkeret rögzítése
• Működési hőmérséklet: 0 ° C és +35°C között
• Tárolási hőmérséklet: -20 ° C-tól +60°C-ig
Korlátok:
• Max. 50 eszköz csatlakoztatható
• Legfeljebb 1000 felhasználó számára ajánlott (de nincs korlátozva)

A 2N ACCESS COMMANDER egy fantasztikus képességekkel bíró menedzsment szoftver, melyet a gyártó folyamatosan fejleszt és rengeteg oktatóvideót, támogató anyagot bocsájt rendelkezésre, emellett 2N webinárokkal képzi a felhasználókat és a telepítőket. Ha 2N beléptetőrendszerének egy nagytudású menedzsment szoftvert szeretne, keresse bizalommal 2N termékmenedzserünket, aki részletesebb tájékoztatást ad az adott projekt ismeretében.

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
+36 (1) 4522647

További híreink

Igazi Fekete Péntek a Young B.T.S. kft.-nél!
2018. november 21.
Unja a kamu Black Friday ajánlatokat? Mi is! Éppen ezért csináltuk 2018. november 23-ára, egyetlen napra egy ügyfélbarát, trükközés nélküli Fekete Pénteket, igazi, kézzel fogható, hasznos végfelhasználói és viszonteladói kedvezményekkel!
UNV IPC6222ER-X20/-X30(P)B - jóból nem árt a sok!
2018. november 19.
Az UNV minden igényt kielégítően kínál Speed dóm (PTZ) kamerákat a belépő szinttől (Easy) a középkategórián át (Prime) egészen a professzionális és ipari felhasználásig (Pro). Sokan azonban nehezen tudnak választani a kínálatból, mert „csak” egy megbízható, nagy tudású PoE-s PTZ IP dómkamerát ...
EXCEL lézergravírozott címkék – rend a lelke!
2018. november 13.
Az EXCEL Networking speciális szolgáltatásai közé tartozik a lézergravírozott címkék gyártása patch-panelekhez és aljzatokhoz. Az EXCEL a legmagasabb minőségű laminált, lézergravírozott címkéket nyomtatja az ügyfelek egyedi igényei szerint. A gyártó termékkel együtt szállítja le a címkéket, ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása