Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N INDOOR TOUCH 2.0 - Csúcstechnológia a lakás fókuszában!

2019. október 14.
A 2N magasabb minőséget hozott be a beléptető rendszerek világába a 2N INDOOR TOUCH beltéri egységgel. Az eszköz lábai előtt hevert a nemzetközi szakma, szinte minden dizájn és technológiai elismerést megkapott. Most viszont itt van a 2N INDOOR TOUCH 2.0 ráncfelvarrott verzió, amely kicsit erősebb, okosabb és könnyebben kezelhető felületet kapott.

A 2N INDOOR TOUCH 2.0 látszólag pontosan ugyanaz, mint a régebbi 2N INDOOR TOUCH modell. A látszat azonban csak a bekapcsolásig tart, mert a teljesítmény (4 magos CPU, 2 GB RAM) és néhány egyéb jellemző vonatkozásában vannak változások.

Megváltozott kezelőfelület

A 2N INDOOR TOUCH felülete látványos változáson ment keresztül. Az új kezdőképernyő másképp néz ki, mint a régebbi modelleké és intuitívabb.

Ez volt a 2N INDOOR TOUCH 1.0

És ilyen a  2N INDOOR TOUCH 2.0

A bal sarokban található a Beállítások menü (1), a jobb oldalon pedig egy ikon, amely jelzi, hogy az eszköz a WiFi-n vagy Etherneten keresztül csatlakozik-e (2), továbbá a Névjegy menü (3), amelyen keresztül információt szerezhető a firmware jelenlegi verziójáról. Az idő és az időjárás a Beállításokban módosítható.

Beállítások

A Beállítások menü is áttekinthetőbb lett. Kapott egy külön jelszóval végett Advanced (Adminisztrátor mód) lehetőséget, amelyben külön jogosultsággal lehet szabályozni a Licence, Wireless & Networks és 2N IP Mobile beállításokat.
2N INDOOR TOUCH 1.0 beállítások menü:

2N INDOOR TOUCH 2.0 beállítások menü:

Ezek voltak a 2N INDOOR TOUCH 1.0 2N IP Mobile beállításai:

És íme a 2N INDOOR TOUCH 2.0 2N IP Mobile beállításai:

Webes interfész felület

Az egység továbbra is elérhető távolról is a webes konfigurációs felület használatával, amely szintén sokkal átláthatóbb lett.
Ilyen volt a 2N INDOOR TOUCH 1.0:

És a 2N INDOOR TOUCH 2.0 felülete:

A webes felület kezdőképernyőjén az eszközre vonatkozó összes fontos információ megtalálható. Három fő részre tagolódik:

  • Maintenance/Karbantartás - Gyári alaphelyzetbe állítást, firmware frissítést és a konfiguráció biztonsági mentését végezhető itt el. A konfiguráció biztonsági mentése csak a webes felületen keresztül lehetséges.
  • Feltöltés/Upload - a konfiguráció feltöltése
  • Licence - a licenckulcs feltöltése

A bal oldalon egy menü található, ahol beállítható az eszköz minden paramétere, valamint a 2N IP Mobile alkalmazás.
A 2N Indoor Touch már kapható webshopunkban is, két színben, WiFi-vel vagy anélkül, az alábbi négy kivitelben:

További információkért keressék bizalommal 2N termékmenedzserünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
+36 (1) 452 2647

További híreink

PANASONIC KX-NS500NE kontrollált hangrögzítés promóció - 2019 ősz-tél
2019. október 14.
Megérkezett a 2019 évi őszi-téli Panasonic promóció, a KX-NS500NE kontrollált hangrögzítés promóciós csomag!
Új termék árlista!
2019. október 1.
2019. október 1-től - alkalmazkodva az aktuális devizaárfolyamokhoz - változnak termékeink árai. Azon termékek, melyeket az árlista nem tartalmaz, egyedi ajánlat formájában tudjuk megadni, amelyhez keressék kereskedelmi szervezetünket.
ÚJ 2N FRISSÍTÉSEK - Firmware 2.27
2019. szeptember 30.
Számos hasznos újdonságot hozott a legújabb, 2019. szeptember 20-án kiadott Firmware 2.27 frissítés. Mostantól megtudható, melyik Access Unit nyitotta az ajtót, és a gyári beállítások visszaállítása is sokkal kevesebb időt vesz igénybe. Aki pedig a HTTP API-t használja a 2N-eszközök ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása