Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N Indoor View – Luxus beltéri egység, amely nem luxus

2020. augusztus 31.
Negyedik beltéri egységét indította útnak a cseh 2N. A szuperkompakt 2N Indoor View LCD-s modellt azoknak kínálja a gyártó, akik az LCD nélküli 2N Indoor Talk és a mini LCD-t felvonultató 2N Indoor Compact modelleknél okosabb készüléket szeretnének, de a csúcstermék 2N Indoor Touch 2.0-nál mérsékeltebb árú, mégis luxuskategóriájú beléptetőre vágynak.

A 2N kínálatában kisebb szakadék tátongott az egyszerűbb beltéri egységek és a 2N Indoor Touch 2.0 teremtette felsőkategóriás világ közt. Bizonyára érezte ezt a gyártó is, ezért megalkotta 2N Indoor View-t, amely így új szereplőként egyedüliként képviseli a középkategóriát a 2N beltéri egységei közt. Persze ez a „középkategória” is csak képletes, hiszen a 2N valamennyi terméke prémium minőségű volt eddig is. Mégis jól jelzi a megnevezés a 2N Indoor View magasabb szintű tudásához tartozó kedvező árfekvést.

Ahogy azt a bevezetőből már sejteni lehetett, a 2N Indoor View fő jellemzője a 7 hüvelykes, széles látószögű érintőképernyő, amely könnyű kezelhetőséget biztosít. A kezdőképernyőn megjelenik az aktuális időjárás-előrejelzés is. Az edzett üvegfelület és a stílusos kialakítás tökéletes választás minden luxus lakossági projekthez. A készülék telepítéséhez csak egy UTP-kábelre és egy telepítődobozra van szükség. Egyéni operációs rendszer garantálja a megbízható működést és az egyszerű konfigurálást.

További kiemelt jellemzők:

TELJES KÉPERNYŐS VIDEÓHÍVÁSOK
Fejlesztők felnagyították a videohívás előnézetét. Ez azt jelenti, hogy a beltéri egységen keresztül akár egy futár névtáblája is könnyedén elolvasható.

STÍLUSOS TERVEZÉS
Kiváló megjelenésének köszönhetően az eszköz bármelyik luxus penthouse dísze lehet.

BIZTONSÁGOS KEZEKBEN VAN A LAKÓK MAGÁNÉLETE
A 2N Indoor View eszközön a 2N saját operációs rendszere fut. A gyártó gondoskodott róla, hogy senki ne hallgathassa és és ne rögzítse a tulajdonos beszélgetéseit.

TÁVOLI KONFIGURÁLÁSI LEHETŐSÉG
A telepítés során idő és pénz takarítható meg azzal, hogy a projekt összes egysége távolról is beállítható anélkül, hogy a telepítés helyszínére kellene utazni.

EURÓPÁBAN GYÁRTOTT ÉS FEJLESZETT ESZKÖZ
A 2N büszke rá, hogy Európában készíti az eszközt, és hogy a gyártásban prémium anyagokat használ.

A 2N Indoor View nemsokára rendelhető a Young B.T.S. Kft-től, reményeink szerint a Young Partner Nap 2020 rendezvényen már tudunk demó készüléket mutatni. További információkért keressék 2N termékfelelősünket:

Német Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

Aktuális nyitvatartás - 2020. augusztus 29.
2020. augusztus 25.
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és partnereinket, hogy a szokásos nyitvatartásunktól eltérően a 2020. augusztus 29-ei, SZOMBATI MUNKANAPON 8.00-tól 15.00 óráig nyitva vagyunk! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe!
Ascom i63 VoWiFi telefon: Magabiztos Mobilitás
2020. július 31.
Az új Ascom i63 VoWiFi telefon a megbízhatóságot, a könnyű kezelhetőséget és a teljesítményt ötvözi a vállalati szintű biztonsággal, ergonómiával és elegáns kialakítással. Három modellben (Talker, Messenger, Protector) kapható.
HelloDoor – Kapcsold össze a 2N intercom-ot az MS Teams-szel!
2020. július 27.
Bámulatos funkciót lát el a fogadóterületek digitális átalakításával foglalkozó HelloDoor vállalat „Intercom for Teams” fejlesztése, mellyel összekapcsolhatóvá válnak a Microsoft (MS) Teams és a 2N intercom-ok és beléptetők. Mostantól tehát MS Teams-en keresztül is vezérelhető a beléptetés!
TörlésKijelöltek összehasonlítása