Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N integráció a Genetec Security Centerrel

2018. szeptember 6.
A Genetec™ tanúsított technológiai partnereként a 2N termékek felhasználóinak lehetősége nyílik, hogy a Genetec™ Security Center három fő moduljával közvetlenül összekapcsolják az IP intercomjukat, a hozzáférési egységeket és a SIP audio termékeket. A modulok integrálása egyedülállóvá teszi a 2N-t az IP intercom és IP beléptetési rendszerek területén.

A kezelő az összes hívást menedzselni tudja a 2N IP intercom-ból egy intuitív interfészen keresztül, megnézheti a kameráit és képes beállítani a kiválasztott személyek hozzáférését. A modulok összekapcsolása és a 2N termékek használata maximális biztonságot nyújt Önnek.

Sipelia™

Egy olyan kommunikációs modul, mellyel a 2N készülékek már egy ideje kompatibilisek a SIP protokollon keresztül. A kezelő fogadhatja a hívásokat 2N IP intercom vagy SIP audio termékekről a számítógépére, és átküldheti azokat más operátorokhoz vagy telefonokra. A kezelő telefonos szoftverén keresztül is megtekintheti, ki áll az ajtó előtt, és képes beengedni az illetőt az épületbe.

Omnicast™

Videomegfigyelő eszköz, amely a vállalati kamerarendszer monitorozására szolgál. A 2N IP intercom és a modul közötti kompatibilitást az ONVIF protokoll és az RTSP-átvitel biztosítja. A felhasználó azonnal láthatja, hogy ki áll az ajtó előtt, és ha szükséges, a videofelvételt készíthet, belenagyíthat a jelenetbe vagy váltogathat az egyes kamerák képei között, hogy követni tudja a kiválasztott személyek mozgását.

Synergis™

IP hozzáférési rendszer, amely közvetlenül csatlakoztatható a 2N IP intercomokhoz, és akár az RFID olvasóval, billentyűzettel, Bluetooth modullal és ujjlenyomat-olvasóval felszerelt Access Unitokhoz is. A modulnak köszönhetően egy munkavállaló, aki elfelejtette magával hozni a kártyáját, távolról engedélyezheti az épületbe való belépést, vagy akár egy kiválasztott ajtót vészhelyzet esetén le is lehet zárni.

A Genetec™ kompatibilitással kapcsolatos további információkért keresse termékmenedzserünket:

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@/young.hu
(30)819 2647

Forrás: 2N

További híreink

Új terméksorozatok az UNV-től! - Pro széria
2018. augusztus 27.
Az UNV Pro, Prime és Easy néven új terméksorozatot dobott piacra a már korábban meglévő termékskálája alapján Az Easy sorozat termékei a belépő szintű igényekhez alkalmazhatók, a Prime sorozat fejlettebb funkciókkal rendelkezik a kiváló teljesítmény érdekében, a Pro pedig az ultra-intelligens ...
Aktuális nyitva tartás - 2018. szeptember 7.
2018. augusztus 27.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásos nyitva tartásunktól eltérően 2018. szeptember 7-én (pénteken) ZÁRVA tartunk! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe! Megértésüket köszönjük!
Friss 2N webinárok elérhetők!
2018. augusztus 23.
A 2N újabb webinárokat tett közzé YouTube csatornáján. A cseh gyártó videói a 2N eszközeinek legújabb verzióihoz kínálnak nélkülözhetetlen tudásanyagot. A videók magyar nyelvű felirattal is nézhetők.
TörlésKijelöltek összehasonlítása