Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N IP SOLO – Már kamera nélkül is!

2020. június 19.
Újabb kompakt megoldást kínál a 2N az intercom piacon. A 2N IP VERSO kistestvérét, a 2N IP SOLO-t tovább egyszerűsítette, így mostantól beépített kamera nélkül is kapható.

A 2N IP SOLO kamera nélküli intercom kiváló választás minden olyan helyre, ahol megbízható verbális ajtókommunikációs megoldásra van szüksége. Különösen olyan lakó- és irodakomplexumokba, egyedi házakba vagy rezidenciákba ajánljuk – ahol biztonságos épületre vagy bejáratra, kapura van szükség, de nem szeretnének egy (újabb) kamerát is. Hiszen olyan létesítményekben is használható, ahol már van IP kamera telepítve, mivel az könnyen csatlakoztatható a 2N IP SOLO-hoz. Az eszköz alkalmas az otthoni automatizálási rendszerekkel és a biztonsági rendszerekkel való integrációra is.Csakúgy, mint a többi 2N intercom, a 2N IP SOLO is felügyelhető távolról az ingyenes 2N Remote Configuration szolgáltatással, amellyel biztosítható az ügyfelek gyors kiszolgálása. A 2N IP SOLO kiváló minőségű, tartós anyagokból készül. Elegáns nikkel és fekete színben kapható. A kaputelefon felületre szerelhető vagy süllyesztett kivitelben is elérhető.

További 2N IP SOLO lehetőségekkel és információkkal kapcsolatban keressék termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

Vond be a Rainbow-t az ügyfélszolgálatba! – ALE CTI connector népszerű CRM rendszerekhez
2020. június 9.
Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) Rainbow felhasználói nagyon könnyen beleszeretnek a kényelmes funkciókba, és egyre több terület képviselői igénylik a cégen belül a használatát. Nem csoda, ha az ügyfélszolgálatosok is hamarosan elkezdik követelni a Rainbow integrációt a CRM rendszerbe, ha ...
Minek kulcscsomó, ha van widget! - Újdonság a 2N Mobile Video alkalmazásban
2020. június 9.
Első látásra apró, viszont a rendszeres használat miatt jelentős kényelmi funkció érkezett a 2N Mobile Video telefonos alkalmazásra.
Panasonic „Karantén tanfolyamok” összefoglaló pre-sales és technikai tanfolyam
2020. június 3.
A karantén időszakban a Young B.T.S. Kft. és a Panasonic által szervezett tanfolyamok alapján egy összefoglaló online előadást tartunk, lehetőség szerint több live DEMO beiktatásával.
TörlésKijelöltek összehasonlítása