Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N Mobile Video App változások – itt az új My2N App!

2023. március 7.
A 2N Mobile Video alkalmazás hamarosan átalakul My2N applikációvá, amely sok új funkcióval és a felhasználói élményt tovább javító módosításokkal fog érkezni.

Az új alkalmazás magában foglalja az új felhasználói felületet, a fekvő kijelző tájolást, amely lehetővé teszi a teljes képernyős videóhívást, valamint olyan új funkciókat, amelyek egyszerűbbé teszik a bejutást és számos lehetőséget kínálnak a lakók számára.


Az új My2N alkalmazás bevezetésével azonban vannak változások is, amelyeket figyelembe kell venni.

Az új alkalmazás rendelési számai és a szolgáltatások rendelési folyamata változatlan marad, így az integrátorok számára nincs lényeges teendő. Az végfelhasználóknak viszont akad néhány apró, új feladat, mivel az új My2N alkalmazásba való belépéshez minden új és meglévő felhasználónak létre kell hoznia egy My2N fiókot. Az új belépési folyamat megegyezik más alkalmazásokkal, amelyeket a felhasználók már ismerhetnek, így nem lesz nehéz az új alkalmazás használata.

Összességében a 2N Mobile Video alkalmazás átalakítása a My2N alkalmazássá - az új funkciókkal és módosításokkal - javítja a felhasználói élményt és egyszerűbbé teszi az épületbe való bejutást. Bár vannak változások, ezek kezelése és az új alkalmazás használata könnyű, így mindenki számára lehetőség nyílik az új lehetőségek felfedezésére.

A változásokkal kapcsolatos további információkért keressék 2N termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2782

További híreink

Optimalizáld a rackszekrényed! – Az új Excel Hibrid panelekkel
2023. február 22.
Azok a kis- és közepes vállalkozások, amelyek szűkös rack-területtel rendelkeznek telephelyükön, illetve ezekben túlméretezett eszközöket használtak a hálózati problémák megoldására, most végre fellélegezhetnek. Az Excel új hibrid paneljei két technológiát egyesítenek, amelyek korábban két ...
Változó szállítási díjak
2023. január 25.
Bizonyára tapasztalták már, hogy a szállítmányozási díjak az utóbbi időben valamennyi szektorban jelentősen emelkedtek. Sajnos mi is úszunk az árral, saját díjaink emelése is elkerülhetetlen a piaci viszonyok miatt.
Egy kis szünet: január 27-én zárva leszünk
2023. január 22.
Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy cégünk 2023. január 27-én (péntek) ZÁRVA tart. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállítások tervezésénél vegyék figyelembe ezt a dátumot. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.
TörlésKijelöltek összehasonlítása