Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N PROJECT DESIGNER - Oly könnyű a választás!

2019. július 2.
A 2N egy új projekt-konfigurációs eszközt fejlesztett honlapjára a hatalmas intercom kínálat hatékony szűrésére. A 2N Project Designer 1.0 egy lépésről-lépésre működő útmutató felület ügyfelek és partnerek számára, amely segít könnyen kiválasztani és konfigurálni a kívánt beléptetőket. Az elemek listáját XLS-fájlként lehet exportálni és máris küldheti a Young-hoz!


A 2N Project Designer nyitóoldalán könnyedén kiválasztó, milyen típusú lakossági vagy kereskedelmi projekthez szánjuk az intercomot, majd néhány kattintással be lehet állítani az alapvető követelményeket - a telepítés módja, a kamerás vagy nem kamerás eszköz és az Access Unit-okkal való kompatibilitást.

Ezután kiválaszthatjuk a legmegfelelőbbet a szűrő beállítások közül. Könnyedén hozzá lehet adni akár egy licencet vagy egyéb tartozékot is. 

Kiválasztási folyamat legvégén választhatunk a beltéri egységekből és Access Unit-ok folyamatosan bővülő kínálatából.

A rendelési számok listája szintén egy kattintással exportálható és máris továbbítható a helyi 2N forgalmazónak.

A 2N Project Designer-nek ez az 1.0 verziója. Időközben már dolgoznak a 2N Project Designer következő verzióján, amely több funkcióval fog bővülni a jövőben. Ezek közül a legfontosabb a lehetőség, hogy nemcsak az egyedi intercomokat, hanem beltéri egységek és Access Unit-ok is konfigurálhatóvá válnak.
2N beléptetők és eszközök rendelésével kapcsolatban további információkért keressék bizalommal 2N termékmenedzserünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
+36 (1) 452 2647

További híreink

Aktuális nyitvatartás - 2019. július 5.
2019. július 1.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásos nyitvatartásunktól eltérően 2019. július 5-én (pénteken) LELTÁR MIATT ZÁRVA tartunk! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
Ismét díjat nyert a Verso!
2019. június 28.
A RedDot design díj és a CEDIA AWARDS után a 2N Verso elnyerte a „Commercial Integrator BEST Award 2019” díjat is.
IPC8542ER5-DUG: új extrém panorámakamera az Uniview-tól!
2019. június 24.
Ahogy az várható volt, az Uniview is bemutatta legújabb nagyfelbontású, 180-os panorámakameráját, hiszen a hasonló típusok egyre népszerűbbek a turizmusban, nagy belterű plázákban, időjárás-megfigyelő oldalakon, városmegfigyelő és közlekedésbiztonsági kamerarendszerekben. Az IPC8542ER5-DUG, ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása