Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N tavaszi újdonságok: frissülő árlista és Prémium Tervező Katalógus!

2018. április 24.
A tavaszi megújulás elérte a 2N árlistáinkat is: bővítettük a kínálatot és frissítettük az árakat! További újdonság a 2N-től, hogy a cseh gyártó a napokban mutatta be legújabb, szakembereknek, tervezőknek szóló kiadványát. A katalógusban a 2N termékekre vonatkozó összes releváns információ megtalálható.

Legújabb 2N Árlistáink 2018. április 26-tól érvényesek!

2N alközponti kaputelefonok

2N mobil adapterek

További információkért keressék új termékmenedzserünket!

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@young.hu
Mobil.: +36 (30) 819-2647

A 2N Prémium tervező Katalógus bemutatja az intercom termékeket, beléptető rendszereket, beltéri egységeket és SIP audio termékeket. Megoldásokat láthatunk a függőleges telepítésre, a műszaki rajzok segítséget nyújt a pontos installáláshoz és az azutáni mérésekhez.

 

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Uniview sub-disztribútor lett a Young!
  2018. április 24.
  Örömmel jelentjük, hogy a Young B.T.S. a DSC Hungária, az Uniview kamerarendszerek hazai hivatalos forgalmazójának budapesti sub-disztribútora lett! Az Uniview kamerák és kamerarendszerek a Young B.T.S. egyre bővülő választékjának megbízható, professzionális megoldásokat biztosító termékei, ...
  PLANET – új szereplő a Young kínálatban!
  2018. április 24.
  Idén tavasztól már nálunk is elérhetők a PLANET Technology Corporation switch-jei. A vállalati hálózati megoldások világában ismerősen csengő tajvani cég termékeivel folyamatosan bővítjük kínálatunkat, figyelembe véve a megnövekedett vállalati és korszerű megfigyelő és kamerarendszerek miatt ...
  Aktuális nyitva tartás - 2018. április 21.
  2018. április 18.
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásostól eltérően 2018. április 21-én (szombati munkanap) 15:00-ig tartunk nyitva! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe! Megértésüket köszönjük!
  TörlésKijelöltek összehasonlítása