Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

6. legnagyobb a világon az Uniview!

2018. július 9.
Az IHS Markit professzionális kutatóintézet által kiadott 2017-es éves jelentés szerint a Uniview a videomegfigyelő világpiac 6. legnagyobb gyártója, 2,8% -os piaci részesedéssel. Ha a különböző termékkategóriákat nézzük, az Uniview az 5. helyet foglalja el a hálózati biztonsági kamerák és back-end videó megfigyelő berendezések területén, 4. a Linux-alapú felvevők terén.

Az utóbbi években a TOP 10 legnagyobb videomegfigyelő gyártó rangsorolása kevéssé változott. Az Uniview az egyetlen olyan cég, amely folyamatosan négy év óta egyre feljebb tud lépni. Az Uniview 2014-ben a 12. pozícióban állt, 2015-re a 8. helyre emelkedett, majd 2016-ban a 7.-re. Kínában a Uniview a 3. legnagyobb gyártó a videomegfigyelő iparágban.

Az IHS Markit arra számít, hogy a mesterséges intelligencia, az adatvédelem és az EU GDPR szabályozása kulcsfontosságú tényezővé válik a biztonsági ipar gyors fejlődésének ösztönzéséhez. Várható, hogy a globális videómegfigyelői piac 6% -kal fog növekedni a következő évben.

A Young B.T.S kft a hatalmas piaci potenciállal rendelkező gyártó nagykereskedőjeként most bevezető akcióban kínálja az Uniview termékeit partnereinek. Ha Ön is szeretne egy páratlan világsiker részese lenni, keresse dedikált Uniview termékmenedzserünket, és kérje ajánlatunkat!

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@young.hu
06 (30) 8192 647

 

Forrás: Uniview, IHS Markit

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Elérhetők a legújabb 2N webinárok magyar felirattal!
  2018. július 5.
  A 2N elérhetővé tette 3 legutóbbi webinárját. A cseh gyártó tízperces videói tökéletes eligazítást adnak a felhasználóknak és a telepítőknek a 2N eszközök konfigurálásához és kezeléséhez.
  Uniview kamerák figyelik Kalinyingrádot a focivébé alatt
  2018. július 2.
  Kalinyingrád Oroszország legnyugatibb városa, fontos kikötő Európa kapujában. És nem mellesleg a 2018-as labdarúgó világbajnokság egyik helyszíne. Az Uniview, a világ egyik vezető videomegfigyelő gyártója szállított fejlett hálózati kamerákat a városmegfigyelő-rendszerhez, hogy megteremtsék a ...
  Ujjlenyomat-olvasós szekrényzár a CANOVATE-től!
  2018. június 28.
  A CANOVATE beépített ujjlenyomat-olvasós szekrényzárát, a gyártó legújabb szabadalmaztatott termékét azoknak fejlesztették ki, akik a rackszekrény hozzáféréshez magasabb szintű azonosítást és biztonságot igényelnek.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása