Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

A hosszú távú jelenlét fontosabb, mint az azonnali eredmények

2019. május 29.
A Young Partner Nap egyik meglepetés előadójaként cégünk új beszállító partnerének, a JUSAN tulajdonos ügyvezetőjének köszöntőjét is meghallgathatták az résztvevők. Moshé Lasry Toledano-val látogatását követően készítettünk egy mini interjút, amelyben a cég magyarországi céljairól kérdeztük.A JUSAN-nak közel 40 év tapasztalata van a telekommunikációs szektorban, mégis egy-egy projektől eltekintve eddig elkerülték hazánkat átfogó megoldásai. Mi volt az oka, hogy 2019-ben Magyarország felkerült a cég képzeletbeli térképére? Milyen céljaik vannak a magyar piaccal?

A JUSAN az elmúlt 20 évben azért már jelen volt a magyar piacon, de valóban nem túl jelentős módon. Így is van néhány rangos referenciánk Magyarországon, például az Auchan. De igazából most lettek optimálisak az itteni feltételek ahhoz, hogy jelentősen növeljük jelenlétünket az országban. Először is - és ez talán a legfontosabb - , szövetségesre találtunk egy olyan nagy magyar piaci szereplőben, mint a Young. Másodszor, növeltük értékesítési és támogatási csapatunkat, és ez lehetővé teszi, hogy több időt és megfelelő figyelmet fordítsunk erre a piacra. Végül, de nem utolsósorban a kínálatunk jobb, mint valaha, kiváló megjelenésű felületekkel, nagyszerű funkciókkal és kedvező árakkal tudunk szolgálni. Célunk, hogy hosszú távú jelenlétet alakítsunk ki a magyar integrátorok között, és fontosabbnak tartjuk ezt, mint az azonnali eredmények elérését.
A magyar telekommunikációs piacon hogyan esett a választás a Young B.T.S. Kft.-re?
A kölcsönös, régebb óta tartó üzleti ismerkedés alatt megkedveltem a cég embereit, mert barátságosak és rendkívül profinak találom őket. Fontos volt, hogy a vállalatnak érett és kiterjedt viszonteladói hálózata van, és ez számunkra hatalmas fegyvertényül szolgált. Az is fontos szempont volt, hogy az Alcatel és a Panasonic PBX nagyon jól együttműködik az összes megoldásunkkal, és nagy előnyökkel jár a megoldásunk hozzáadott értéke.Ha már a megoldásoknál tartunk, milyen konkrét megoldásokat kínál a JUSAN a magyar piacra? Vannak-e olyanok, amelyek kifejezetten a magyarok számára készültek, mint például egy magyar nyelvű kezelőfelület.
Kínálatunk a magyar piacra a teljes megoldási portfóliónkat tartalmazza: Contact Centers, Call Recording, Traffic Analysis és Interactive Voice Response Systems. Mindegyikük magyar, angol és német nyelven érhető el.

Ön többször járt már Magyarországon korábban, így legvégül arra vagyunk kíváncsiak, milyen benyomásai vannak hazánkról. Mennyire bizonyult hasznosnak a Young Partner Nap, megfelelt-e a várakozásainak?
Személyes szálon kapcsolódok Magyarországhoz és az itt élő emberekhez. Miután 1992-ben először meglátogattam az országot, az egyik visszatérő nyaralóhelye lett családomnak és a barátainknak. Ami a Young Partner Napot illeti, túlzás nélkül állíthatom, hogy az esemény rendkívül lenyűgözött. Rendszeresen részt veszünk hasonló rendezvényeken Magyarországnál jóval nagyobb országokban, mint Spanyolországban, Franciaországban és Németországban, és ez mind közül bizonyosan az egyik leghasznosabb és a legprofesszionálisabb volt. Az emberek figyelmesen hallgatták az előadásokat, és nagyon kevés ember aludt el a beszédem alatt. Ez meglehetősen szokatlan.

JUSAN megoldásokkal kapcsolatban keressék bizalommal kapcsolattartónkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (30) 819 2772

További híreink

Panasonic tanfolyamok: már csak pár hely szabad!
2019. május 28.
A Young Partner Napon is ajánlott Panasonic tanfolyamjainkra óriási az érdeklődés. A június 4-ei tanfolyami nap ugyan már betelt, de június 6-ra még akad pár hely a gyorsan regisztrálóknak!
Új Young szolgáltatási árlista 2019. júniustól!
2019. május 27.
2019. június 1-től változnak szolgáltatási áraink partnereink számára. Azon szolgáltatások, melyeket az árlista nem tartalmaz, egyedi ajánlat formájában tudjuk megadni, amelyhez keressék kereskedelmi szervezetünket.
TECH VIDEÓ! - Planet IPOE-E174 PoE extender - egyszerűbb nem lehet!
2019. május 23.
A Planet Poe extendere tökéletes eszköz PoE végpontok megosztására. Pásztor András nem csupán erről beszél, de sok egyéb érdekességgel is szolgál!
TörlésKijelöltek összehasonlítása