Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

A szabad tárgyaló keresgélésnek vége! - Itt a 2N Meeting Room alkalmazás

2020. október 14.
A 2N Indoor Touch 2.0 beltéri egységek páratlan lehetőségei egy új funkcióval bővültek. A 2N Meeting Room applikáció letöltésével tárgyalóterem foglaltságjelzővé válik az eszköz, így az ügyfeleknek már nem kell bonyolult módon kideríteniük, melyik tárgyalóterem szabad vagy foglalt jelenleg a cégükben, és ha foglalt, mikor szabadul fel.

A már meglévő 2N Indoor Touch 2.0 készülékek egy rendkívül egyszerű módon alakíthatók át fali beléptető beltéri egységből tárgyalóterem foglaltságjelzővé:

  1. lépés: Fel kell tölteni egy „Meeting room license“-t a kívánt 2N Indoor Touch 2.0 a kívánt beltéri egységre
  2. lépés: Aktiválni kell a 2N Meeting Room alkalmazást (funkciót) az eszközön (a felhasználói kényelem biztosítása érdekében maga a panel inaktiválja az összes hívási funkciót!)
  3. lépés: Szinkronizálni kell az alkalmazást a vállalat megosztott naptárával (jelenleg Microsoft Office 365, a Microsoft Exchange, a Google Gmail, Zimbra kompatibilitás áll rendelkezésre)

 

Miről és hogyan tájékoztat a 2N Meeting Room alkalmazás felület?

A tárgyalótermem foglaltságjelzővé alakított 2N Indoor Touch 2.0 panelen az alábbiak lesznek láthatók telepítés és naptár-szinkronizálást követően:

A megjelenés testreszabható. Könnyen hozzáadhatók a meghatározott tárgyalók nevei, a cég logója vagy más képek. A további funkciók, így például a dátum, az idő vagy az aktuális időjárással kapcsolatos információk is megjeleníthetők. 

A felhasználók a kijelző ellenőrzésével könnyen meggyőződhetnek róla (anélkül, hogy be kelljen nyitniuk és zavarniuk kellene az esetleg éppen bent tartózkodókat), hogy a tárgyaló szabad-e. A kijelző alján elhelyezkedő 2N logó háttérvilágításának színe szintén tájékoztat a szoba állapotáról. A zöld azt jelzi, hogy a szoba szabad, a piros azt jelenti, hogy elfoglalt, a narancs pedig azt jelenti, hogy a rendszer arra vár, hogy az első érkező megerősítse a találkozót. Ha a felhasználónak szerencséje van, és a tárgyalóterem szabad, azonnal le is foglalhatja!

Hol alkalmazható a 2N Meeting Room funckió?

A 2N Indoor Touch 2.0 panel a tárgyalón kívül, és a tárgyaló helyiségben is elhelyezhető. Különösen alkalmas tárgyalószobák, megosztott munkára alkalmas, ún. shared office irodáknál, irodaházakban és konferencia központokban, hotelekben, oktatási intézményekben, egyetemi előadóknál stb.

2N Indoor Touch 2.0 és 2N meeting Room alkalmazásokkal kapcsolatban keressék 2N termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

Forgóvillás lázmérős beléptető a Young-tól
2020. október 14.
Október első felében állítottuk üzembe az első forgóvillás konzollal egybeépített UNV testhőmérsékletmérő és beléptető rendszerünk egyikét. A berendezés tesztelését házon belül végeztük.
Lázmérési lázban – Bemutatkozik az UNV testhőmérséklet mérő- és arcfelismerő terminál
2020. szeptember 30.
Az iskolákban, munkahelyeken, kórházakban és egészségügyi intézményekben, sportrendezvényeken, társadalmi és kulturális feladatok napi működését biztosító helyeken mindent elkövetnek, hogy elkerüljék a fertőzést és idejében kiszűrjék a beteg személyeket. Ennek egyik alapeleme a bejáratoknál ...
Egyedül dolgozó munkatársak védelme Ascom eszközökkel
2020. szeptember 30.
Az egyedül dolgozó munkatárs vagy magányos dolgozó (angolul: lone worker) egy régóta ismert fogalom a munka világában. A másoktól elszeparált munkavégzés magában hordozza azt a veszélyt, hogy a kollégával valami olyan váratlan dolog történik, melyről nehezen vagy egyáltalán nem tud jelzést ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása