Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

A VoiceBlue Next visszatér!

2024. január 23.
Örömmel jelentjük be, hogy a 2N a nagy érdeklődés miatt újraindítja a VoiceBlue Next mobil adapter gyártását és szállítását 2024 nyarától.

Mint arról korábbi hírünkben beszámoltunk, a 2N alkatrészellátási problémák miatt kénytelen volt leállítani a VoiceBlue Next gyártását, amely sok ügyfelünk számára hasznos és megbízható megoldást jelentett.

A döntés nagy visszhangot váltott ki, és sokan jelezték a gyártónál, hogy még mindig szükségük van erre az eszközre. A 2N-nek sikerült megoldania az alkatrészellátás problémáját, így 2024 nyarától ismét elérhető lesz a VoiceBlue Next mobil adapter.
Mostantól tehát a 2N VoiceBlue Next újra előrendelhető a Young BTS Kft.-nél! Javasoljuk, hogy az előrendeléseket azonnal adják le, amikor felmerül az igény, hogy mi is le tudjuk kötni a szükséges mennyiséget a gyártónál.
További információkért keressék 2N termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2782

További híreink

EXCEL-NETWORKING ECP (Excel Cabling Partner) tanfolyam és vizsga a Young-ban
2024. január 23.
Végezze el a tanfolyamot és vizsgázzon nálunk ingyenesen magyarul! A Young BTS Kft, az Excel-Networking magyarországi disztribútora, ingyenesen biztosítja a felkészítő tanfolyamot és a vizsgát magyar nyelven.
Változó ünnepi nyitvatartás
2023. december 10.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy nyitvatartásunk a következőképp alakul decemberben és új év első napjaiban.
Év végi kiszállítás – Fontos információk
2023. december 10.
Az idei évben ismét számolnunk kell a kiszállítási kihívásokkal. A szállítmányozási piac korlátai továbbra is kihatnak a szállítási időkre, és az év végi csúcsszezonban ez különösen érezhető. Szeretnénk felhívni partnereink figyelmét az alábbi fontos információkra.
TörlésKijelöltek összehasonlítása