Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Advantech - Ipari IoT megoldások webinar

2021. június 30.
Megérkezett kínálatunkba az Advantech! Webinárunk során betekintést nyújtunk a márka egyedi, specifikus megoldásaiba az intelligens IoT rendszerek, Ipar 4.0, biztonságtechnikai hálózatok és számos egyéb kulcsfontosságú felhasználási területen.

Bemutatjuk, hogyan kínál a gyártó, az Advantech Corporation, világ egyik vezető hardver gyártó márkája olyan korszerű informatikai eszközöket, melyek kiszolgálják az okos városok, ipari, mezőgazdasági, egészségügyi és biztonságtechnikai megoldások építésekor felmerülő igényeket. Célunk, hogy viszonteladóink és az Advantech márka iránt érdeklődő személyek átfogó képet kapjanak az Advantech által kínált megoldásokról.


Időpont: 2021. július 7. 10.30-11.30
Regisztrációs határidő: 2021. július 5. 12.00
Online platform: ALE Rainbow

Résztvevők köre: nyilvános, de előzetes regisztrációhoz kötött

  • A webinaron való részvétel ingyenes és nyilvános, de előzetes regisztrációhoz kötött! Honlapunkron korábban már regisztrált viszonteladóink a szokásos Tanfolyami felületen tudnak regisztrálni a webinarra.
  • Regisztrációval honlapunkra nem rendelkező személyek az orosz.fruzsina@young.hu emailünkre "Advantech webinar" tárggyal küldött levelekben kérhetik regisztrációjukat. A levélben elküldött személyes adataikat kizárólag a webinarhoz kapcsolódó kapcsolatfelvételre használjuk.
  • A regisztrációt követően emailben küldjük el a Rainbow meeting linkjét a webinart megelőző napon.

További híreink

Megérkezett az Advantech! - Erősítünk IoT-ben
2021. június 30.
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy immár felkerült képviselt márkáink közé az Advantech Corporation, a világ egyik vezető hardver gyártó márkája, akinek IoT megoldásait mostantól Focus Channel Partnerként forgalmazzuk.
Aktuális nyitvatartás - 2021. július 9.
2021. június 28.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. július 9-én (péntek) LELTÁR MIATT ZÁRVA tartunk. Veszünk fel rendeléseket, adunk ki ajánlatokat, de áru mozgás aznap nem lesz. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
Új Alcatel-Lucent Gigabit LAN switch családok belépő szintre!
2021. június 16.
Két új, egyszerű, de nagyszerű switch sorozatot jelentett be az Alcatel-Lucent Enterprise azoknak, akiknek már belépő szinten is fontos a minőség és a megbízhatóság.
TörlésKijelöltek összehasonlítása