Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Aktuális nyitvatartás - 2019. augusztus

2019. augusztus 5.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy augusztus hónapban az alábbiak szerint változik nyitvatartásunk: Augusztus 10. szombat: NYITVA leszünk 15:00-ig. Augusztus 19. hétfő: ZÁRVA leszünk. Augusztus 20. kedd: ZÁRVA leszünk, munkaszüneti nap. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!

További híreink

Búcsúzik az Excel a műanyag csomagolástól!
2019. augusztus 1.
2019. augusztus 1-én az Excel Networking elindította műanyagmentes csomagolású, környezettudatos kezdeményezését. A cég a meglévő, már becsomagolt készleteit még a régi csomagolásban értékesíti, kifuttatja, és csak ezt követően szállítja majd az új műanyagmentes csomagolásban a termékeket.
Aktuális nyitvatartás - 2019. július 24.
2019. július 17.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ELMŰ Hálózati Kft. előre bejelentett elektromos hálózati karbantartási és felújítási munkái miatt telephelyünkön 2019. július 24-én (szerdán) ÁRAMSZÜNET lesz, így szokásos nyitvatartásunktól eltérően aznap ZÁRVA tartunk! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az ...
Tombol az UNV kifutó IP kamerák nyári akció!
2019. július 10.
Nyári szabadságra küldjük a magas árakat! Készleten lévő UNV IP kameráink július végéig kedvezményesen áron kaphatók viszonteladóknak és végfelhasználóknak egyaránt.
TörlésKijelöltek összehasonlítása