Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Alcatel-Lucent bővülő Wi-Fi 6 kínálat: két újabb access point

2021. október 25.
Az Alcatel-Lucent nem csak üzleti asztali telefon kínálatát újítja meg, de vele párhuzamosan Wi-Fi 6 portfóliójának bővítésébe is belekezdett. Novembertől már kaphatók az OmniAccess Stellar Wi-Fi 6 AP1331 prémium középkategóriás illetve a speciálisan vendéglátóipari és idegenforgalmi használatra fejlesztett OmniAccess AP1301H access point-ok.

Az ALE fokozatosan fejleszti Wi-Fi 6 képességű eszközparkját, amelynek legújabb két szerzeménye a OmniAccess Stellar Wi-Fi 6 AP1331 és AP1301H access point-ok (AP). Utóbbit kimondottan beltéri, vendéglátóipari és idegenforgalmi használatra szánja az ALE.

OmniAccess Stellar AP1331: a prémium középkategóriás WLAN AP

AZ ALE új AP-je 802.11ax technológiával nagyobb sebességet tesz lehetővé a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es Wi-Fi sávon egyaránt. A Wi-Fi 6 technológia jobban ki tudja szolgálni a nagyobb ügyfélsűrűséget, nagyobb kapacitást biztosít a sávszélességre éhes és késleltetésre érzékeny hang- és videókliensek számára, és megbízható biztonságos hálózatot biztosít a dolgok internetje (IoT) eszközeinek, miközben növeli az akkumulátor élettartamát. Az OmniAccess Stellar WLAN-portfólió páratlan csatlakozási lehetőséget, lefedettséget és teljesítményt biztosít a modern IoT-csatlakozású vállalatoknak. Az OmniAccess Stellar AP1331-et úgy tervezték, hogy megfeleljen a következő generációs mobilitási és IoT-kompatibilis hálózatok sűrű és nagy kapacitású igényeinek.

Az eszköz négy beépített rádióval működik: két rádió, 2,4 GHz/5 GHz sáv nagy sűrűségű Wi-Fi klienseket kiszolgálva; egy teljes sávú rádió a szkenneléshez, amely támogatja a jobb hálózati biztonságot és a Wi-Fi RF minőséget; valamint egy integrált Bluetooth/Zigbee rádió, amely lehetővé teszi a helymeghatározási és épületautomatizálási szolgáltatásokat. Az OmniAccess Stellar AP1331 sorozat maximálisan 3,55 Gbps összesített adatsebességet támogat (2,4 Gbps 5 GHz-en és 1,15 Gbps 2,4 GHz-en). A AP-k kettős 5Gbps uplinkjei Power over Ethernet (POE) rugalmasságot és terhelésmegosztást biztosítanak.

Az OmniAccess Stellar AP1331 támogatja a 802.11ax (Wi-Fi 6) jellemzőit, amelyek közé tartozik az OFDMA, DL MU-MIMO, UL MU-MIMO, 1024-QAM moduláció és még sok más, így a közeljövő változatos digitális munkaterületei rendkívül megbízhatóak és hatékonyak lesznek.

Az OmniAccess Stellar AP1331 továbbfejlesztett WLAN technológiát kínál RF rádió dinamikus beállítással, elosztott vezérlésű Wi-Fi architektúrával, biztonságos hálózati hozzáférés-vezérléssel és Unified Access-szel, beépített alkalmazásintelligenciával és elemzésekkel. Így ideális minden méretű, egyszerű megoldást igénylő vállalkozás számára.

OmniAccess Stellar AP1301H beltéri, vendéglátásban és idegenforgalomba szánt Wi-Fi 6 AP

Az OmniAccess Stellar AP1301H páratlan csatlakoztathatóságot, lefedettséget és teljesítményt kínál a beltéri alkalmazásokhoz, például szállodákhoz, osztálytermekben, kollégiumokban, klinikákon, irodákhoz/home office-hoz stb.

A 802.11ax nagy teljesítményű OmniAccess Stellar AP1301H-t úgy tervezték, hogy megfeleljen a következő generációs mobilitási és IoT-alapú hálózatok sokféle, növekvő kapacitásigényének. Az OmniAccess Stellar AP1301H két rádióval, 2,4 GHz/5 GHz-es sávban működő, nagy sűrűségű Wi-Fi ügyfeleket kiszolgáló, ˜1,77 Gbps maximális összesített adatátviteli sebességet (1,2 Gbps 5 GHz-en és 573 Mbps 2,4 GHz-en)¸ és integrált Bluetooth/Zigbee rádiót támogat, így ideális az IoT végpontok és alkalmazások széles köréhez, például helyelemzéshez és épületautomatizáláshoz. Az AP1301H 1x Gigabit Ethernet uplinket, 4x Gigabit downlinket kínál, amelyből egy 802.3af PSE-t biztosít a csatlakoztatott IoT-eszköz tápellátásához, egy pár RJ-45 átmenő portot analóg telefonok számára, valamint egy USB 2.0 portot.

Az OmniAccess Stellar AP1301H páratlan – a OmniAccess Stellar AP1331-hez hasonlóan – támogatja a 802.11ax (Wi-Fi 6) jellemzőit, amelyek közé tartozik az OFDMA, DL MU-MIMO, UL MU-MIMO, 1024-QAM moduláció és még sok más. Továbbfejlesztett WLAN technológiát kínál RF rádió dinamikus beállítással, elosztott vezérlésű Wi-Fi architektúrával, biztonságos hálózati hozzáférés-vezérléssel és Unified Access-szel, beépített alkalmazásintelligenciával és elemzésekkel. Így ideális minden méretű vállalat számára, amelyek egyszerű, biztonságos és skálázható vezeték nélküli megoldást igényelnek.

A két új készülék előreláthatóan 2021. november 1-től lesz kapható.

További információkért keressék ALE specialistáinkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (1) 452 2772

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
+36 (1) 452 2726

További híreink

Alcatel-Lucent megszűnő telefonok!
2021. október 20.
Az Alcatel-Lucent Enterprise bejelentette, hogy 2021 decemberéig megszünteti a digitális asztali telefonok és a DECT kézibeszélők régebbi generációit. Az új készülékek már itt vannak!
Panasonic vásárlói roham a véghajrában: nem érdemes kivárni!
2021. szeptember 30.
A Panasonic telekommunikációs iparágának megszűnése a vártál is nagyobb érdeklődést váltott ki, első kézből tapasztaljuk, hogy az utolsó pillanatban mindenki új Panasonic alközpontot és kiegészítőket akar vásárolni. Most szólunk: aki kivár, az könnyen hoppon maradhat. Mondjuk a legújabb ...
Új Alcatel-Lucent Essential és Enterprise asztali telefonok!
2021. szeptember 29.
Megérkeztek a teljesen újjáalakított ALE üzleti asztali telefonok, az ALE DeskPhones Essential és Enterprise termékcsaládok.
TörlésKijelöltek összehasonlítása