Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

ALE Rainbow – átszabott felület és új funkciók

2022. február 28.
Látványos újításokat hozott a Rainbow legutóbbi frissítése, mivel elsősorban a felhasználói interfészt érték a változások.

A frissítés, amely az Alcatel-Lucent Enterprise hibrid és privát felhőire is vonatkozik, jobb felhasználói élményt (UX), valamint nagyobb rugalmasságot és optimalizálást biztosít az áramvonalas elrendezésnek köszönhetően. (Webes applikáció 2.100.15, Windows PC 2.95.4, iOS 1.100.3 és Android 1.100.0 verziószámtól)  Az interfész új és intuitív állapotikonokat tartalmaz, amelyek alapértelmezés szerint sötét vagy világos módra váltanak, attól függően, hogy használatban vannak-e. Az ALE a rács elrendezését az aktív hangszóró mód és az egyidejű P2P képernyőmegosztását is javította.

Átalakult webkonferenciák és webes hívások (Windows PC felületen)
A webhívások és a webkonferenciák felületeit újratervezték, de ez nem csak egy dizájnjavítás. Számos új funkció, például az egyidejű képernyőmegosztás a webes hívásokban már elérhető.

Virtuális háttér (Windows PC felületen)
Mostantól virtuális hátterek is beállíthatók a webes videohívásokhoz. Saját képet állíthatunk be vagy akár elhomályosíthatjuk a hátteret, amikor webes hívás vagy webkonferencia közben aktiváljuk a kamerát.

Csatlakozási teszt (Windows PC - Android – iOS felületen)
Ha kétségeink vannak a konfiguráció minőségével kapcsolatban, a híváshoz való csatlakozás előtt végezhetünk tesztet, és meggyőződhetünk arról, hogy minden tökéletesen működik-e.

Programozható billentyűk (Windows PC - Android – iOS felületen)
Mostantól programozható billentyűk állnak rendelkezésre. A gyorstárcsázó billentyűket és a DTMF billentyűket mostantól a felhasználók a beállításaikból kezelhetik. Nagyon hasznos a céges telefonkönyv vagy a PBX telefonkönyvek gazdagítására, hogy a gyorstárcsázó billentyűk lehetővé teszik egy szám hívását egy egyszerű kattintással. A DMTF-billentyűk a tárcsázópad mellett állnak rendelkezésre hívás közben.

Az ALE Rainbow ezen kívül sok apró, praktikus újdonsággal is szolgál. Az új funkciók teljes listájáról innen lehet tájékozódni.
Az ALE Rainbow frissítésekkel kapcsolatban kérdésekben keressék ALE specialistáinkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (1) 452 2772

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
+36 (1) 452 2726

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Helló Ascom d83, viszlát d81!
  2022. február 14.
  Leváltja ikonikussá vált robusztus, ipari DECT kézibeszélőjét, a d81-et az Ascom. Ezzel párhuzamosan piacra dobja az utódot, a d83-at, amely megújult külsővel és belsővel hozza a megszokott professzionális Ascom színvonalat.
  Halózati mérnököt keresünk
  2022. január 25.
  Piaci pozíciónk erősítése érdekében elhivatott, fiatal hálózati mérnököt keresünk.
  Alcatel-Lucent Enterprise OXO Connect tanfolyamok – 2022. február
  2022. január 11.
  Februárban újra Alcatel-Lucent Enterprise OXO Connect tréningeket tartunk.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása