Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

ALE Rainbow júliusi frissítés: színesebb kommunikációs dimenziók

2020. július 10.
Áramvonalasított, sötétített kezelőfelület, akár 120 személyes videóbeszélgetések, sok-sok apró, látványos újítás. Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) fejlesztői rendesen felturbózták a platformot.

Az új, látványos változások 2020. július 6-tól léptek életbe, és 8-án Európába is megérkeztek: Windows PC-n a 1.73.1, mobilra (iOS, Android) a 1.73.3 verziószámon tölthetjük le a frissítéseket.

Nézzük sorba, milyen főbb, kézzelfogható újdonságokat találhatunk mostantól az ALE Rainbow-ban.

  • áramvonalasított kezelőfelület
  • 120 fővel lehet innentől kezdve Bubble-ben webkonferenciát rendezni
  • a videókonfereneciák megjelenítését újratervezték
  • automatikusan figyeli mostantól a rendszer a videó és hangminőséget és állít rajta, hogy optimális legyen
  • megjelentek időmenedzsment funkciók
  • lehet Bubble-ben Outlook bejegyzést beütemezni.

Teljesen megújított kezelőfelület.

Máshová kerültek az alapvető kezelő ikonok, nagyon szép színeket kezdtek el használni a felületen, ezért sokkal barátságosabb és modernebb hatást vált ki. Dark téma is van, nem csak fehér, és hamarosan érkező jobb és bal oldalra rendezett felületről is kaptunk ígéretet.

120 fővel lehet innentől kezdve Bubble-ben webkonferenciát rendezni

A videókonfereneciák megjelenítését még praktikusabbá tették. Automatikusan figyeli mostantól a rendszer a videó és hangminőséget és állít rajta, hogy optimális legyen. Megjelentek időmenedzsment funkciók, például lehet követni, hogy ki mennyire aktív a konferencián, megbeszélésen.

A webkonferenciák zárolhatók lettek, azaz megakadályozhatjuk, hogy további résztvevők csatlakozzanak. Kiválasztható a webkonferencia legmegfelelőbb videó elrendezése: csak az aktív beszélő (active speaker only), miniatűr nézet (thumbnail view) vagy rács nézet (grid view).

Social média hatás a Channel-re

Az egyes Channelekben megjelent hírek mostantól nem csupán passzív, egyoldalú hírközlést tesznek lehetővé. Az olvasók socail média felületeken már megszokott emojikkal fejezhetik ki érzelmeiket az adott bejegyzéshez. Nem lennénk meglepve, ha a következő fejlesztés során hamarosan már kommentelési lehetőség is adódna…

Az ALE Rainbow ezen kívül sok apró, praktikus újdonsággal is szolgál. Az új funkciók teljes listájáról innen lehet tájékozódni.

Az ALE Rainbow frissítésekkel kapcsolatban keressék ALE specialistáinkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (1) 452 2772

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
+36 (1) 452 2726

További híreink

Az UNV 4-ik a videófelügyeleti piacon
2020. július 7.
2019-es teljesítménye alapján az Uniview a globális intelligens videómegfigyelő piac negyedik helyezettje az Omdia (eredetileg az IHS Markit) jelentése szerint.
Indul a 2N Virtuális Séta!
2020. július 3.
Elképesztő látványvilágot tár elénk a 2N Virtual Experience funkciója. Az intercomok és további beléptető eszközök szinte már tényleg kézzel megfoghatókká váltak, és pont olyan környezetben láthatók, amilyenben a hétköznapi életben is használnánk.
Az Alcatel-Lucent Enterprise nem bocsát el embereket!
2020. június 30.
Az elmúlt héten a magyar sajtóban is több helyen átvett hír szerint az Alcatel-Lucent francia dolgozóinak a harmadát készül elbocsátani a Nokia. Ennek kapcsán az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) helyreigazító közleményt adott ki, mivel a sajtó több helyen tévesen egy kalap alá söpörte az összes ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása