Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

ALE Wi-Fi 6E access point-ok a láthatáron!

2022. szeptember 28.
2021 nyarán még csak beharangoztuk a Wi-Fi 6E technológiát, de egy év elteltével szépen kezdenek csordogálni az első Wi-Fi 6E kompatibilis notebook-ok, okostelefonok is. Az Alcatel-Lucent Enterprise is piacra dobja első Wi-Fi6E képes felső kategóriás beltéri access point-ját, a OmniStellar AP1451-t.

Az OmniAccess Stellar AP1451-t az Alcatel-Lucent Enterprsie (ALE) eleve olyan, nagyon sok felhasználót összezsúfoló helyekre szánja, mint például stadionok, konferencia központok, hotelek. Az eszköz vérbeli high-end: nagy hatékonyságú, nagy teljesítményű 802.11ax összesített adatátviteli sebességet biztosít akár 10 Gbps-ig a 6 GHz-es, 5 GHz-es és 2,4 GHz-es sávban is. A felhasznált Wi-Fi 6E technológia lehetővé teszi a nagyobb ügyfélsűrűség jobb kiszolgálását, nagyobb kapacitást biztosít a sávszélesség-éhes és késleltetésre érzékeny alkalmazások számára, és megbízható, biztonságos hálózatot biztosít a tárgyak internete (IoT) eszközei számára, miközben növeli azok akkumulátoros élettartamát.


Az OmniAccess Stellar AP1451-et tehát úgy tervezték, hogy megfeleljen a következő generációs mobilitás és az IoT-képes hálózatok igen sűrű és nagy kapacitású igényeinek. A hozzáférési pont öt beépített rádióval rendelkezik, köztük: három 2,4 GHz/5 GHz/6 GHz-es, a nagy sűrűségű Wi-Fi ügyfeleket kiszolgáló rádióval, egy, a hálózat biztonságát és a Wi-Fi minőségét eredendően javító, letapogatásra szánt rádióval, valamint egy integrált Bluetooth/ Zigbee rádióval, amely lehetővé teszi a helymeghatározási és épületautomatizálási szolgáltatásokat működtető vállalati IoT-kapcsolat növekvő igényeit.


Az OmniAccess Stellar AP1451 sorozat maximálisan 10 Gbps összesített adatsebességet támogat (1147 Mbps 2,4 GHz-en, 4,8 Gbps 5 GHz-en, 4,8 Gbps 6 GHz-en). Az access point kettős 10 Gbps-os felfelé irányuló kapcsolata Power over Ethernet (PoE) rugalmasságot és terhelésmegosztást biztosít. Az OmniAccess Stellar AP1451 támogatja a 802.11ax funkciókat, beleértve az OFDMA-t, a DL MU-MIMO-t, az UL MU-MIMO-t, az 1024-QAM modulációt és még sok mást, így a holnap változatos digitális munkaterületei rendkívül megbízhatóak és hatékonyak lesznek.


Az OmniAccess Stellar AP1451 továbbfejlesztett WLAN technológiával, RF rádió dinamikus beállítással, elosztott vezérlésű Wi-Fi architektúrával, biztonságos hálózati hozzáférés-vezérléssel és egységes hozzáféréssel, beépített alkalmazásintelligenciával és elemzési funkcióval rendelkezik, ami ideálissá teszi bármilyen méretű (stadionok, konferencia központok, hotelek, pályaudvarok stb.) igényes vállalkozások számára. Egyszerű, biztonságos és méretezhető vezeték nélküli megoldás. A beépített többsávos szűrő 5 GHz-es és 6 GHz-es működést tesz lehetővé az összes elérhető csatornán, így a legmagasabb, legjobb teljesítményt nyújtja korlátozások nélkül.


Az ALE várhatóan még ebben a negyedévben előrukkol az AP1451-gyel, és jó hír, hogy a középkategóriás AP1431 is már a spázjban van, és valószínűleg 2023 első negyedévében érkezik.


A Wi-Fi 6E technológiával és az említett ALE eszközökkel kapcsolatban további információért keressék ALE specialistánkat:

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2726

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Kiváló ár/érték arányú PLANET switchek kis- és középvállalkozásoknak - jelenleg raktárról
  2022. szeptember 28.
  A PLANET Technology Corporation nem csak a legszélsőségesebb ipari körülményekre tervezi robosztus hálózati termékeit, de a hagyományos kis- és középvállalkozások (KKV) számára is kiváló ár/érték arányú switcheket gyárt a hétköznapokra. Az igazán jó hír, hogy ezek az eszközök nem csak ...
  Változó 2N licencek 2022. augusztustól
  2022. augusztus 1.
  A 2N mindig nagyra értékeli ügyfeleit és igényeiket – akárcsak a fejlesztést, a biztonságot és a hatékonyságot. Ezért a gyártó úgy döntött, hogy jelentősen megváltoztatja és egyszerűsíti a 2N intercomok és a 2N Access Unit-ok licencelési modelljét.
  Aktuális nyitvatartás - 2022. augusztus 5.
  2022. július 25.
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. augusztus 5-én (péntek) LELTÁR MIATT ZÁRVA tartunk. Veszünk fel rendeléseket, adunk ki ajánlatokat, de áru mozgás aznap nem lesz. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
  TörlésKijelöltek összehasonlítása