Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Az Alcatel-Lucent Enterprise nem bocsát el embereket!

2020. június 30.
Az elmúlt héten a magyar sajtóban is több helyen átvett hír szerint az Alcatel-Lucent francia dolgozóinak a harmadát készül elbocsátani a Nokia. Ennek kapcsán az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) helyreigazító közleményt adott ki, mivel a sajtó több helyen tévesen egy kalap alá söpörte az összes francia Alcatel-Lucent és Nokia nevű céget.

Az alábbiakban az Alcatel-Lucent Enterprise 2020. június 24-ei hivatalos közleményének magyar fordítása olvasható:

A FRANCIA ÉS A NEMZETKÖZI SAJTÓBAN EZEN A HÉTEN PUBLIKÁLT HÍREKKEL ELLENTÉTBEN AZ ALCATEL-LUCENT ENTERPRISE NEM HIRDETETT MEG ELBOCSÁTÁSI PROGRAMOT.
2020. június 22-én, hétfőn egyes médiumok szerencsétlen szóhasználattal éltek, és társaságunkat egy olyan Nokia bejelentéssel társították, amely 1233 munkahely megszüntetéséról szólt a Nokia France-nál. Ez némi zavart okozott. A tisztázás érdekében:

  • Az Alcatel-Lucent Enterprise egy magántulajdonban lévő társaság, amelynek székhelye a franciaországi Colombes, és jelenleg Alcatel-Lucent márkanév alatt folytat kereskedelmi tevékenységet, 2014 óta a Nokia engedélyével.
  • Az Alcatel-Lucent Enterprise világszerte 2200 alkalmazottat foglalkoztat, köztük 1000 franciát, és nem jelentett be elbocsátási programot egyetlen olyan országban sem, ahol működik.
  • Az Alcatel-Lucent Enterprise továbbra is minden erejével alkalmazottai biztonságára és jólétére összpontosít, valamint az üzleti folytonosság biztosítására a partnerei és az ügyfelei számára.
  • A Nokia tulajdonában álló, különálló francia vállalat Franciaországban és nemzetközi szinten Nokia név alatt kereskedik.
  • A francia és a nemzetközi sajtóban 2020. június 22-én megjelent hírek a Nokia France franciaországi elbocsátási programjára vonatkoznak.”

Forrás: al-enterprise.com

További híreink

Aktuális nyitvatartás - 2020. július 3.
2020. június 23.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásos nyitvatartásunktól eltérően 2020. július 3-án (pénteken) LELTÁR MIATT ZÁRVA tartunk! Áruszállítás és személyes ügyfélszolgálat nincs ezen a napon, de kollégáink dolgoznak. Megrendeléseket felveszünk és ajánlatokat is készítünk, műszaki és kereskedelmi ...
ALE / VTech fertőtleníthető telefonok szállodákba!
2020. június 23.
A világjárvány legnagyobb vesztesei közt van a vendéglátás, az idegenforgalom és a szállodaipar. Az üresen árválkodó hotelekbe, szállodahajókba nem lesz egyszerű visszacsalogatni a fertőzésektől rettegő turistákat. A szállásadóknak új tisztasági sztenderdeket kell felállítaniuk, hogy ...
2N IP SOLO – Már kamera nélkül is!
2020. június 19.
Újabb kompakt megoldást kínál a 2N az intercom piacon. A 2N IP VERSO kistestvérét, a 2N IP SOLO-t tovább egyszerűsítette, így mostantól beépített kamera nélkül is kapható.
TörlésKijelöltek összehasonlítása