Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Az Alcatel-Lucent tanúsított fejlesztő partnere lett a PATTON!

2019. szeptember 3.
Az Alliance-com PCIS által hitelesített Patton SmartNode eSBC-k és VoIP Gateway-ek mostantól zökkenőmentesen működnek együtt az Alcatel-Lucent OXO Connect IP-alközponttal.Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) - amely vállalati hálózatépítést, kommunikációt és szolgáltatást nyújt több mint 830 000 ügyfélnek világszerte - tanúsította a Pattont - a SmartNode VoIP, NFV, VNF és felhő megoldások amerikai gyártóját. Hitelesített alkalmazási partnerként a Patton immár páratlan együttműködési és hozzáadott értéket képviselő képességeket kínál a vállalkozások ALE-megoldásainak kiegészítéseként.

Az új tanúsítás a Patton SmartNode megoldásait - az ALE-n keresztül - könnyen elérhetővé teszi a kis- és középvállalkozások kommunikációs piacán. A Patton VoIP portfóliója egyedülállóan széles, így lehetőség van a faxok, PoS terminálok, kaputelefonok, modemek, analóg hangszórók és más hagyományos (üzleti szempontból kritikus) FXS eszközök integrálására az Alcatel-Lucent ALL-IP/SIP- telefonrendszer az OXO kommunikációs platformon. A Patton Gateway-ek POTS vonalkapcsolatot kínálnak az üzleti kommunikáció fenntarthatóságával kapcsolatos problémák megoldására.

A PCIS - az Alliance-com támogató részlege -, valamint az ALE és a Patton egyik fő francia disztribútora a Saint Ouen laboratóriumokban igazolta, hogy a Patton vállalati munkamenet-ellenőrzői (eSBC), analóg VoIP átjárói és hibrid eSBC átjárói alkalmasak az együttműködésre ALE OXO Connect Evolution IP PBX-szel.

A Pattonról

Az 1984-ben bejegyzett Patton kiváló minőségű, kedvező árú termékeket és szolgáltatásokat tervez és gyárt, amelyek kapcsolódnak a felhőhöz és a dolgok internetéhez (IoT), kihasználva a virtualizációt. A Patton egyedülálló képességekkel rendelkezik, hogy elősegítse a szállító-, vállalati és ipari hálózatok e fejlett új generációs technológiákhoz történő csatlakoztatását, miközben értékén megőrzi a régi TDM és a soros kommunikációs berendezésekbe történő beruházásokat. A Patton világszínvonalú ügyfélszolgálata és technikai támogatást nyújt, és képes segíteni abban, hogy megoldásai összekapcsolódjanak és zökkenőmentesen működjenek. A Patton székhelye Gaithersburgban található, az Egyesült Államokban egyre növekvő technológiai, üzleti és értékesítési csatornák hálózatával áll kapcsolatban. A helyi piac igényeihez való kapcsolódás érdekében a Patton képzési és támogatási központokat működtet a világ minden táján.

Patton és ALE megoldásokkal kapcsolatban keressék szakembereinket:

Kreszta Zoltán
termékmenedzser
kreszta.zoltan@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2649


Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (30) 819 2772

További híreink

A nyár TOP 10 Young „slágere”
2019. augusztus 28.
Most jött vissza nyári szabadságról és próbálja utolérni magát a munkahelyén? Szívesen visszaolvasná a legjobb Young híreket, de a postaládájában talált több száz céges email feldolgozása is eleve napokat vesz igénybe?! Segítünk! Ha kíváncsi, melyik hír keltette fel a legnagyobb érdeklődést, ...
Aktuális nyitvatartás - 2019. szeptember 6.
2019. augusztus 21.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. szeptember 6-án (péntek) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
Ascom Myco 3 okostelefon - Az ascom nagy húzása! – 2.rész
2019. augusztus 21.
A hétköznapi használatra szánt okostelefonok és a kimondottan speciális munkára fejlesztett eszközök között első látszatra nem sok a különbség. De a munka világában hamar eljön az igazság pillanata. Cikksorozatunk első részében rámutattunk a problémás területekre, most pedig bemutatjuk, milyen ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása