Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Az UNV 4-ik a videófelügyeleti piacon

2020. július 7.
2019-es teljesítménye alapján az Uniview a globális intelligens videómegfigyelő piac negyedik helyezettje az Omdia (eredetileg az IHS Markit) jelentése szerint.

Az Omdia piackutató kiadta a „Globális intelligens videófelügyeleti információs szolgáltatásokról szóló jelentés 2020” elnevezésű (VSAIS 2020) beszámolóját. Most először fordul elő, hogy az intézet hagyományos biztonsági piac statisztikája helyett az intelligens biztonsági piac kifejezést használja.

Az Uniview nagyon korán lépett be az IP és az intelligens piacokra, amelyekre nagyszabású „Security + AI” erőket összpontosított. Az UNV öt egymást követő évben lépett szépen előre, fokozatosan felülmúlva az Egyesült Államok, Németország, Dél-Korea és Japán vállalkozásait. A 2014-es 12. helyről indult, majd a 2015-ben 8. hely, a 2016-ban a 7. hely, 2017-ben 6. hely, és 2018 óta stabilan áll a 4. helyen. Eközben a kínai piacon továbbra is a 3. helyen áll.

A világ 15 legnagyobb gyártójának teljes piaci részesedése 66,4%, szemben az előző évi 65,1% -kal, ami azt mutatja, hogy a piaci részesedés továbbra is a mainstream gyártók felé növekszik.

A speciális tulajdonságok terén az UNV helyzet a következő:

  • A hálózati biztonsági kamerák piacán az Uniview a 3. helyen állt;
  • A háttér (kódoló, felvevő és VMS) piacon az Uniview a 3. helyen állt;
  • A Linux alapú tárolóeszközök (NVR / DVR és hibrid tárolóeszközök) piacán az Uniview a 3. helyen állt;
  • A VMS platform piacán az Uniview a 3. helyen állt;
  • A szerverek, tárolók és HCI piacán az Uniview volt a 4. legnagyobb gyártó;
  • Az önálló videoanalitikai szoftverek piacán az Uniview a 3. helyen állt.


UNV információért továbbra is keressék bátran UNV termékmenedzserünket, Pásztor Andrást!

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

Forrás: uniview.com

További híreink

Indul a 2N Virtuális Séta!
2020. július 3.
Elképesztő látványvilágot tár elénk a 2N Virtual Experience funkciója. Az intercomok és további beléptető eszközök szinte már tényleg kézzel megfoghatókká váltak, és pont olyan környezetben láthatók, amilyenben a hétköznapi életben is használnánk.
Az Alcatel-Lucent Enterprise nem bocsát el embereket!
2020. június 30.
Az elmúlt héten a magyar sajtóban is több helyen átvett hír szerint az Alcatel-Lucent francia dolgozóinak a harmadát készül elbocsátani a Nokia. Ennek kapcsán az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) helyreigazító közleményt adott ki, mivel a sajtó több helyen tévesen egy kalap alá söpörte az összes ...
Aktuális nyitvatartás - 2020. július 3.
2020. június 23.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásos nyitvatartásunktól eltérően 2020. július 3-án (pénteken) LELTÁR MIATT ZÁRVA tartunk! Áruszállítás és személyes ügyfélszolgálat nincs ezen a napon, de kollégáink dolgoznak. Megrendeléseket felveszünk és ajánlatokat is készítünk, műszaki és kereskedelmi ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása