Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Azonnali termékkivezetés – viszlát 2N VoiceBlue Next

2023. november 7.
A SIP-es VoIP gateway-ek hosszútávú értékesítési korlátjai és egy kulcsfontosságú főalkatrész hirtelen, végleges megszűnése miatt a 2N azonnal kivezeti a VoiceBlue Next GSM adapterét.

A 2N azonnali hatállyal beszünteti a

  • 2N VoiceBlue Next 2xGSM (5051042W)
  • 2N VoiceBlue Next 4xGSM (5051044W)

forgalmazását.

Az eszközök nem kapnak helyettesítő alternatív terméket SIP-es csatlakozással, így a 2N kínálatában már kizárólag a 2N EasyGate IP 4G VoLTE/VOIP (5023001E) analóg csatlakozású LTE kapcsolattal is rendelkező adapter elérhető a jövőben. A 2N VoiceBlue Next eszközök támogatása 2026. október 31-én megszűnik a két fenti GSM termékre.

További informciókért keressék 2N termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2782

További híreink

EXCEL ENVIRON ACR ACOUSTIC – új hangszigetelt irodai rackszekrények
2023. október 31.
Az EXCEL-Networking büszkén mutatja be legújabb szekrénycsaládját, az Environ ACR Acoustic "Akusztikus irodai bútor rack 19”-t, amely tökéletes megoldást kínálnak azoknak a vállalatoknak, ahol az irodai környezet csendessége és esztétikája létfontosságú, miközben nincs lehetőség a szerverek és ...
Forradalmasított videofelügyelet: itt az ingyenes ALE OmniSwitch Milestone Plugin
2023. október 31.
A mostantól ingyen letölthető ALE OmniSwitch Milestone Plugin-nal egy új és hatékonyabb videofelügyeleti rendszerré gyúrhatók össze a kamerákat összekötő ALE OmniSwitch hálózati eszközök és a Milestone videomenedzsment szoftvere.
Új 2N Clip – Fedezd fel!
2023. október 9.
Ha olyan beltéri egységet keresel, amely lehetővé teszi számodra, hogy kielégítsd a középkategóriás igényeket, anélkül hogy nagyobb kompromisszumokat kellene kötnöd a minőség vagy a biztonság terén - akkor ez lesz az igazán megfelelő eszköz!
TörlésKijelöltek összehasonlítása