Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Bankkártyás fizetési lehetőség a Frangepán 26-ban!

2018. május 10.
Gördülékenyebbé vált a fizetés nagykereskedelmi ügyfélszolgálatunknál, mivel a készpénz mellett már bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk május elejétől.

Az OTP bankkártyaterminálon keresztül az összes népszerű kártyatípussal lehet fizetni, és természetesen már a Pay Pass-os, érintésmentes számlakiegyenlítésre is alkalmas a készülék. Az érvényes számviteli szabályozás lehetőséget ad magánbankkártyával fizetett céges vásárlásra is, ez sokaknál megkönnyítheti a vásárlást. Ennek módjáról érdemes tájékoztatást kérni a cégek pénzügyi osztályaitól vagy könyvelőknél.

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Az analizátorok Rolls-Royce-jával minősít hálózatot a Young Magyarországon!
  2018. május 10.
  A Young B.T.S a növekvő piaci igényekre válaszolva emelte a tétet, és a legkorszerűbb digitális kábel-analizátorral bővítette műszerparkját. A Fluke Networks DSX-5000 egyszerűen mindent tud. Tényleg.
  Most szalad csak igazán az IP-telefónia szekere!
  2018. május 10.
  Stabil növekedést jósol 2023-ig az IP-telefónia szegmensben a Market Research Future 2018 májusában publikált kutatása. A Young B.T.S. kínálatában található világmárkák egytől egyig a piac kulcsszereplői közt szerepelnek az előrejelzés szerint.
  Uniview sub-disztribútor lett a Young!
  2018. április 24.
  Örömmel jelentjük, hogy a Young B.T.S. a DSC Hungária, az Uniview kamerarendszerek hazai hivatalos forgalmazójának budapesti sub-disztribútora lett! Az Uniview kamerák és kamerarendszerek a Young B.T.S. egyre bővülő választékjának megbízható, professzionális megoldásokat biztosító termékei, ...
  TörlésKijelöltek összehasonlítása