Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Bankkártyás fizetési lehetőség a Frangepán 26-ban!

2018. május 10.
Gördülékenyebbé vált a fizetés nagykereskedelmi ügyfélszolgálatunknál, mivel a készpénz mellett már bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk május elejétől.

Az OTP bankkártyaterminálon keresztül az összes népszerű kártyatípussal lehet fizetni, és természetesen már a Pay Pass-os, érintésmentes számlakiegyenlítésre is alkalmas a készülék. Az érvényes számviteli szabályozás lehetőséget ad magánbankkártyával fizetett céges vásárlásra is, ez sokaknál megkönnyítheti a vásárlást. Ennek módjáról érdemes tájékoztatást kérni a cégek pénzügyi osztályaitól vagy könyvelőknél.

További híreink

Az analizátorok Rolls-Royce-jával minősít hálózatot a Young Magyarországon!
2018. május 10.
A Young B.T.S a növekvő piaci igényekre válaszolva emelte a tétet, és a legkorszerűbb digitális kábel-analizátorral bővítette műszerparkját. A Fluke Networks DSX-5000 egyszerűen mindent tud. Tényleg.
Most szalad csak igazán az IP-telefónia szekere!
2018. május 10.
Stabil növekedést jósol 2023-ig az IP-telefónia szegmensben a Market Research Future 2018 májusában publikált kutatása. A Young B.T.S. kínálatában található világmárkák egytől egyig a piac kulcsszereplői közt szerepelnek az előrejelzés szerint.
PLANET – új szereplő a Young kínálatban!
2018. április 24.
Idén tavasztól már nálunk is elérhetők a PLANET Technology Corporation switch-jei. A vállalati hálózati megoldások világában ismerősen csengő tajvani cég termékeivel folyamatosan bővítjük kínálatunkat, figyelembe véve a megnövekedett vállalati és korszerű megfigyelő és kamerarendszerek miatt ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása