Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Bemutatjuk a YOUNG BRIDGE beléptető családunkat!

2020. november 16.
A megváltozott piaci igényekre válaszul új beléptetőrendszer konstrukciókat alakítottunk ki. Gyors telepítést, variálhatóságot, tartós befektetést és legfőképp könnyű választást ajánlunk azoknak a vásárlóknak és vállalati döntéshozóknak, akik eddig talán nehezen szánták rá magukat hőmérsékletmérővel ellátott beléptető megoldás vásárlására.

YOUNG BRIDGE néven arcfelismerő, hőmérsékletmérős beléptetőrendszer megoldást kínálunk 2020 novemberétől. Az eszközök kialakítása során figyelembe vettük vevőink és a piac megváltozott igényeit. A YOUNG BRIDGE beléptetők tartós beruházást jelentenek, a vásárlók pedig a számukra megfelelő megoldást kapják, kényszerű kompromisszumok és horribilis árak nélkül.

A beléptető modell kombinációk lelke az UNV arcfelismerő és csukló testhőmérséklet mérő beléptető terminál, amelyet hatféle telepítési megoldással kínálunk:

 • tartóállvány szigetszerű működéshez
 • egylábú, kisebb helyigényű forgóvilla
 • híd alakú ejtőkaros kétirányú forgóvilla
 • gyorskapu (különösen ajánlott rokkant személyek akadálymentes átengedéséhez)
 • meglévő beléptető, például forgókapu sportpályán
 • fali konzol (szigetszerű működéshez vagy ajtó beléptetéshez)

 A YOUNG BRIDGE beléptető családról bővebben az alábbi letölthető pdf ismertetőben olvashatnak:


A YOUNG BRIDGE beléptetőkkel kapcsolatban minden esetben egyedi ajánlat kérése szükséges, ezért további kérdéseikkel keressék a YOUNG BRIDGE termékfelelősünket:

Pásztor András
termékmenedzser
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  E-sport térnyerés ALE hálózattal- OmniSwitch család a szakadatlan játékhoz
  2020. november 3.
  Az e-sport élvezeti értéke és a sportolók eredményessége rendkívüli módon függ a játékhoz alkalmazott high-tech hálózati technológiáktól. A rendkívül alacsony késleltetés alapvetés, és ehhez abszolút profi, nagy teljesítményű, megbízható switchekre is szükség van. Pont olyanokra, mint az ...
  Panasonic Technológiai tréningek novembertől a Talex S.A.-tól
  2020. november 3.
  A Panasonic új kereskedelmi partnere a Talex S.A. novembertől technológiai képzések sorozatát indítja, melyekre most a Young-on keresztül is lehet jelentkezni.
  Távozik a 2N BRI Enterprise!
  2020. november 2.
  A 2N a megváltozott piaci igények miatt már egyre inkább a VoIP technológiát preferálja. Az ISDN BRI technológiát használó 2N BRI Enterprise átjáróktól szép lassan elköszön a gyártó.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása