Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Biztonsági frissítés OXO Connect és OXO Connect Evolution részére

2022. május 20.
Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE), az üzleti telefonok piacvezetőjeként új karbantartási frissítéseket vezet be az OXO Connect és az OXO Connect Evolution számára. Az érintett verziók Az OmniPCX Office, OXO Connect, OXO Connect Evolution összes verziója.

Az ALE folyamatosan fejleszti telekommunikációs eszközeit, így az adatvédelmi szabályozások érdekében végzett folyamatos fejlesztési folyamat részeként most úgy döntött, hogy új karbantartási frissítéseket vezet be az OXO Connect és az OXO Connect Evolution számára.
A frissítéseik még biztonságosabbá teszik termékeiket, hogy mindig a legkorszerűbb üzleti telefon megoldás álhasson ügyfeleik rendelkezésére.
Ezek a következő főbb változásokkal foglalkoznak:

 • Támogatják az új GDPR-adattovábbítási folyamathoz való alkalmazkodást (TIA/SCC).
 • Különböző adatvédelmi és biztonsági fejlesztések. (A legfrissebb biztonsági tájékoztatókkal kapcsolatban az ALE weboldalon lehet tájékozódni: https://www.al-enterprise.com/en/support/security-advisories )

A biztonsági fejlesztések a következő OXO Connect és OXO Connect Evolution verziókat érintik:

 • R2.2 / 054.001
 • R3.2 / 080.001
 • R4.0 / 534.001
 • R5.0 / 043.001
 • R5.1 / 012.004

Az ALE erősen ajánlja ezeket a frissítéseket.
Az OmniPCX Office telepített bázis esetében - amelynek támogatása 2019 októberében megszűnt -, az ALE szintén erősen ajánlja az áttérést a támogatott, biztonságos és korszerű OXO Connect, OXO Connect Evolution vagy Rainbow Office megoldásra.

Ezekkel a lehetőségekkel és a frissítésekkel kapcsolatban további információkért keressék ALE specialistánkat:

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
+36 (1) 452 2726

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Digitális világunk elválaszthatatlan részei: az üzleti asztali telefonok
  2022. április 11.
  Bár az elmúlt években jelentős változások történtek a kommunikációs környezetben, az üzleti asztali telefonok iránti kereslet nem változott. A vállalkozások világszerte ugyanolyan napi szinten használják az asztali telefonokat elsődleges kommunikációs eszközként, mint akár 10 évvel ezelőtt. ...
  AKTUÁLIS NYITVATARTÁS - 2022. április 14.
  2022. április 6.
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. április 14-én (csütörtök) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
  ALE Rainbow – átszabott felület és új funkciók
  2022. február 28.
  Látványos újításokat hozott a Rainbow legutóbbi frissítése, mivel elsősorban a felhasználói interfészt érték a változások.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása