Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Búcsúzik az Excel a műanyag csomagolástól!

2019. augusztus 1.
2019. augusztus 1-én az Excel Networking elindította műanyagmentes csomagolású, környezettudatos kezdeményezését. A cég a meglévő, már becsomagolt készleteit még a régi csomagolásban értékesíti, kifuttatja, és csak ezt követően szállítja majd az új műanyagmentes csomagolásban a termékeket.Az Excel az összes egyszer használatos műanyagot eltávolítja a termékcsomagolásai többségéből, ideértve a réz- és optikai szálas termékek csomagolásait is. A maga módján nagy ökológia teljesítmény a gyártótól, hiszen az Excel Networking 2018. évi eladási adatai alapján a kezdeményezés több mint 16 millió műanyag zacskótól szabadítja meg a bolygót - ez több mint 40 tonna műanyag hulladéknak felel meg!

Hogy fog kinézni az új csomagolás?

Íme néhány, a gyártó által közzétett csomagolásfotó:A termékek cikkszámai a régiek maradnak. A gyártó ugyanakkor bevezet néhány új multicsomagot is, ezek külön cikkszámot kapnak.

Az Excel-Networking új csomagolásairól bővebb információ a GYÁRTÓ HONLAPJÁN kapható információt, vagy keressék bizalommal Excel-Networking termékspecialistáinkat:

Belicza János
belicza.janos@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2722

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

További híreink

Aktuális nyitvatartás - 2019. július 24.
2019. július 17.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ELMŰ Hálózati Kft. előre bejelentett elektromos hálózati karbantartási és felújítási munkái miatt telephelyünkön 2019. július 24-én (szerdán) ÁRAMSZÜNET lesz, így szokásos nyitvatartásunktól eltérően aznap ZÁRVA tartunk! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az ...
Tombol az UNV kifutó IP kamerák nyári akció!
2019. július 10.
Nyári szabadságra küldjük a magas árakat! Készleten lévő UNV IP kameráink július végéig kedvezményesen áron kaphatók viszonteladóknak és végfelhasználóknak egyaránt.
TÁMAD AZ ÚJ UNI OS - UNV NVR Operációs rendszer újdonságok
2019. július 9.
Nagy frissítésen esett át az Uniview NVR-ek operációs rendszere, az UNI OS. A gyártó teljesen átformálta a felhasználói interfészt, optimalizálta a felhasználói élményt és beoltotta az egészet egy jó adag mesterséges intelligenciával. Mutatunk pár elbűvölő újdonságot!
TörlésKijelöltek összehasonlítása