Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

E-számla 2019. februártól!

2018. december 14.
Modernebb, kényelmesebb, környezetbarátabb, gyorsabb, NAV-állóbb és a miénk! 2019 februártól szívesen küldünk e-számlát annak, aki szeretné!

Ügyfeleink már megszokhatták, hogy cégünk szem előtt tartja az emelt szintű szolgáltatásokat és nem utolsó sorban a környezet védelmét. Ezért a Young B.T.S Kft. 2019. februárjától e-számlát is tud ügyfeleinek küldeni. Kis lépés ez az emberiségnek, de nagy lépés cégünknek, amellyel hozzájárulhatunk a hazai számlázási és pénzügyi kultúra fejlődéséhez. Meggyőződésünk, hogy hosszútávon ez az ügyfeleink számára is egyszerűbb adminisztratív teendőket, valamint költségcsökkentést eredményez.
Elektronikus számla kibocsátásához ügyfeleink hozzájárulására is szükségünk van, melyet egy Elfogadó Nyilatkozat kitöltésével tehetnek majd meg. A nyilatkozat aláírásával hozzájárulnak, hogy az általunk kiállított számlákat a hatályos jogszabályoknak megfelelően elektronikus formában, elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátva kapják meg legkorábban 2019. február 1-től, vagy az aláírás dátumát követően.

Részletes tájékoztatást 2019-ban januárban adunk, érdemes figyelni híreinket és hírleveleinket!

Mi az az e-számla?
Az e-számla egy olyan bizonylat, amely elektronikus jelek formájában tartalmazza a kiállított számla adatait. Az elektronikus számlát elektronikus úton kell kiállítani és befogadni, miközben megbízható módon kell biztosítania a számla eredetének hitelességét, az adattartalom hitelességét és olvashatóságát is.

Hogyan működik?
Az elektronikus számla kiállításához egy arra alkalmas számlázó programra van szükség. A számla kiállítása ugyanúgy történik, ahogy a hagyományos számla esetében, azonban az e-számlát nem kell kinyomtatni és postázni sem, a számlázó program automatikusan elküldi a vevő megadott e-mail címére. Az e-számlát a vevőnek sem kell kinyomtatnia, elég azt a számítógépen tárolni. Elektronikus számla küldéséhez a számlabefogadó hozzájárulása is szükséges, aki jelezheti azt szóban, írásban vagy ráutaló magatartással, pl. az e-számla befogadásával.

Forrás: Számlazóvalaszto.hu

További híreink

Aktuális nyitvatartás - 2019. január
2018. december 14.
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy 2019. januárjának első hetén az alábbiak szerint kezdjük meg az új évet: Január 2-3.: nyitva leszünk, lesz vevőrendelés és árajánlatkérés is, de nem lesz áruforgalom. Január 4-én leszünk először teljeskörűen nyitva. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és ...
GDPR - Élen a kamerás jogsértések
2018. december 14.
Elhúzódó vizsgálatok, 1000-nél is több eljárás, kontár „szakértők”. Az adatvédelmi hatóság beszámolt a GDPR bevezetése utáni első tapasztalatokról.
2N IP ACCESS CONTROL UNITS - Variációk a négyzeten!
2018. december 11.
A 2N IP Verso beléptetők/intercomok nagy tudású vendégvárók. De az épületnek nem csak bejárata van, hanem számos további ajtaja, amelyek épületrészeket, biztonsági zónákat választanak el egymástól. A 2N IP ACCESS CONTROL UNIT-jai pontosan passzolnak a 2N IP Verso beléptetőrendszerhez, és ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása