Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Esettanulmány dömping az Excel-től

2018. július 11.
Mi a közös a BMW Akadémia, a londoni Luton repülőtér, a párizsi Ritz Hotel vagy a dubai-i Emirates NBD Bank között? Mindannyian az Excel-Networking kábelezését és technológiáját használják. Az idén 21 éves brit gyártó több mint 50 esettanulmányt tett közzé honlapján, amelyek bemutatják az Excel termékek sokoldalúságát.

excel-esettanulmány_474X248

Az Excel-Networking végfelhasználói ​​az egész világon megtalálhatók, számtalan területet behálózva: az egészségügytől a pénzügyig, a vállalati szegmenstől az oktatásügyig és így tovább. Az Excel megoldásai tökéletesen skálázhatók, így a legkisebb telepítéshez és a legnagyobbakhoz is alkalmazhatók. Az Excel megoldásait megelégedettséggel használják többek közt a Westminster College-ban (London), Tullow Oil-nál (London), Friends Arenában (Stockholm), ING Bankban (London), Rockstar Productions-nél (Edinburgh) és a Four Seasons Hotelben (Dubai). Ezekről és sok másról olvashat az alábbi oldalon található ​​esettanulmányokból.

https://www.excel-networking.com/case-studies

Az Excel-Networking kiváló minőségű termékei a Young B.T.S. kft kínálatában is megtalálhatók. További információkért keressék dedikált márka-kapcsolattartóinkat:

Pásztor András
+36 (1) 452 2646
pasztor.andras@young.hu

Belicza János
+36 (1) 452 2722
belicza.janos@young.hu

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  6. legnagyobb a világon az Uniview!
  2018. július 9.
  Az IHS Markit professzionális kutatóintézet által kiadott 2017-es éves jelentés szerint a Uniview a videomegfigyelő világpiac 6. legnagyobb gyártója, 2,8% -os piaci részesedéssel. Ha a különböző termékkategóriákat nézzük, az Uniview az 5. helyet foglalja el a hálózati biztonsági kamerák és ...
  Elérhetők a legújabb 2N webinárok magyar felirattal!
  2018. július 5.
  A 2N elérhetővé tette 3 legutóbbi webinárját. A cseh gyártó tízperces videói tökéletes eligazítást adnak a felhasználóknak és a telepítőknek a 2N eszközök konfigurálásához és kezeléséhez.
  Uniview kamerák figyelik Kalinyingrádot a focivébé alatt
  2018. július 2.
  Kalinyingrád Oroszország legnyugatibb városa, fontos kikötő Európa kapujában. És nem mellesleg a 2018-as labdarúgó világbajnokság egyik helyszíne. Az Uniview, a világ egyik vezető videomegfigyelő gyártója szállított fejlett hálózati kamerákat a városmegfigyelő-rendszerhez, hogy megteremtsék a ...
  TörlésKijelöltek összehasonlítása