Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Év végi kiszállítás – fontos információk

2021. november 17.
2021-ben sem csitult a szállítmányozási válság a világban, ezért bizonyosan az idei év végét sem ússzuk meg kiszállítási nehézségek nélkül. A házhozszállítási igény rakétasebességgel nő, a kapacitások viszont nem, így a szállítócégek képtelenek tartani a megnövekedett tempót. Ez a probléma a mi év végi kiszállításainkat is érintheti.

Évek óta kérjük partnereinket, most azonban még nyomatékosabban: vásárlásaikat, megrendeléseiket ne halasszák az utolsó év végi pillanatokra, mert a kiszállítások lelassulása az elkövetkező egy-másfél hónapban csak növekedni fog.

Kiszállító partnerünk ugyanis jelezte, hogy

  • a tavalyi felfokozott kiscsomagos forgalomnövekedés idén tovább fog nőni a többszörösére, ezért ennek kiszállítási ideje akár 2-3 munkanap is lehet.
  • A raklapos áruk sem úszhatják meg a késedelmet: ezek kézbesítési ideje némely területen egy-két nappal meghosszabbodhat.
  • kizárólag a december 17-ig feladott küldeményeik esetében tudnak garanciát vállalni a karácsonyig, azaz december 23-ig történő kézbesítésre.

Kérünk ezért mindenkit, hogy december második felére tervezett kiszállításokat csak a legnagyobb körültekintéssel tervezzenek be maguknál.

A szállítási információkkal kapcsolatban további információkért keressék bátran logisztikai csoportunkat a rendeles@young.hu email címen és a +36 (1) 452-2600 telefonszámon!

További híreink

2N árváltozás 2021. november 15-től
2021. október 26.
A piacvezető beléptetőgyártó 2N kényszerű árváltozást jelentette be partnereinek az Európában tapasztalható hiányválság miatt. A kb. 10%-os emelkedést november 15-től tapasztalhatják vevőink is.
Alcatel-Lucent bővülő Wi-Fi 6 kínálat: két újabb access point
2021. október 25.
Az Alcatel-Lucent nem csak üzleti asztali telefon kínálatát újítja meg, de vele párhuzamosan Wi-Fi 6 portfóliójának bővítésébe is belekezdett. Novembertől már kaphatók az OmniAccess Stellar Wi-Fi 6 AP1331 prémium középkategóriás illetve a speciálisan vendéglátóipari és idegenforgalmi ...
Alcatel-Lucent megszűnő telefonok!
2021. október 20.
Az Alcatel-Lucent Enterprise bejelentette, hogy 2021 decemberéig megszünteti a digitális asztali telefonok és a DECT kézibeszélők régebbi generációit. Az új készülékek már itt vannak!
TörlésKijelöltek összehasonlítása