Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

EXCEL ENVIRON ACR ACOUSTIC – új hangszigetelt irodai rackszekrények

2023. október 31.
Az EXCEL-Networking büszkén mutatja be legújabb szekrénycsaládját, az Environ ACR Acoustic "Akusztikus irodai bútor rack 19”-t, amely tökéletes megoldást kínálnak azoknak a vállalatoknak, ahol az irodai környezet csendessége és esztétikája létfontosságú, miközben nincs lehetőség a szerverek és hálózati eszközök különálló elhelyezésére.

Az Excel-Networking Environ ACR legújabb termékcsaládja nem hagyományos rackszekrényt kínál, inkább olyan innovatív „irodai bútort”, amelyek kiváló akusztikus tulajdonságokkal rendelkezik, és hőmérséklet-szabályozott hűtőventilátorokkal van felszerelve. Ezek a rackszekrények speciálisan olyan kis irodai informatikai telepítésekhez lettek tervezve, ahol a dolgozó irodai munkatársak közvetlen közelébe szükséges elhelyezni a szerver eszközöket.

Főbb jellemzők:

  • 18U, 24U és 42U magasságok: az új csendes irodai rackszekrények 18U, 24U és 42U magasságban érhetők el, így lehetővé teszik az önálló választást az elhelyezendő berendezések és az iroda méretei szerint. Ez az egyszerűsített választék lehetővé teszi, hogy az iroda környezetéhez leginkább illeszkedő szekrényt válaszuk.
  • Optimális Mélység (1000mm): Mindegyik szekrény egységesen 1000 mm mély, ami ideális méret a szerverek, hálózati eszközök és perifériák hatékony elhelyezéséhez. 

  • Állítható 19” sínpárak elől és hátul: A szekrények rendelkeznek állítható 19” sínpárokkal mind az elől, mind a hátul, így könnyedén beállíthatók az elhelyezendő berendezések.
  • Zajcsökkentett Kialakítás (49dB zajszint): Az EXCEL-Networking szekrények zajszintje mindössze 49 dB, így a munkakörnyezet csendes marad. Az eszközök által kibocsátott zaj számottevően csökken, ami javítja a munkatársak koncentrációját és kényelmét.
  • Hőmérsékletfüggő beépített szellőztetés: A szekrények hőmérséklet-függő szellőztető rendszerrel vannak felszerelve, amely automatikusan reagál a belső hőmérsékletre, hogy fenntartsa az ideális körülményeket az elhelyezett berendezések számára. Ezzel minimalizható a túlmelegedés és a teljesítménycsökkenés kockázata.

  • Beépített PDU (12xC13 aljzattal): Az EXCEL-Networking szekrényekben 12xC13 aljzattal ellátott beépített PDU található, ami egyszerűsíti az energiaellátást és lehetővé teszi az eszközök egyszerű csatlakoztatását.

  • Robusztus terhelhetőség (1000kg): Ezek a szekrények rendkívül erősek és akár 1000 kg terhelést is elbírnak, lehetővé téve a nehezebb szerverek és berendezések biztonságos elhelyezését.
  • Fésűs kábelbevezetés: A szekrények fésűs kábelbevezetéssel vannak ellátva, amelyek segítenek a kábelek rendszerezésében és a kábelkezelés áttekinthetőségében.

Az új rackszekrényekről részletes technikai információkat, adatlapokat és CE minősítést talál az EXCEL-Networking honlapján.
Bővebb információért keressék bátran dedikált Excel termékmenedzser munkatársunkat:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

További híreink

Forradalmasított videofelügyelet: itt az ingyenes ALE OmniSwitch Milestone Plugin
2023. október 31.
A mostantól ingyen letölthető ALE OmniSwitch Milestone Plugin-nal egy új és hatékonyabb videofelügyeleti rendszerré gyúrhatók össze a kamerákat összekötő ALE OmniSwitch hálózati eszközök és a Milestone videomenedzsment szoftvere.
Új 2N Clip – Fedezd fel!
2023. október 9.
Ha olyan beltéri egységet keresel, amely lehetővé teszi számodra, hogy kielégítsd a középkategóriás igényeket, anélkül hogy nagyobb kompromisszumokat kellene kötnöd a minőség vagy a biztonság terén - akkor ez lesz az igazán megfelelő eszköz!
Okostelefon, mint céleszköz: bemutatjuk az Ascom Myco4-et!
2023. szeptember 18.
A mindannyiunk által jól ismert, lakossági igényekre gyártott okostelefonok könnyen elhasalhatnak a munka világában. Ezért biztonság, tartósság, gyorsaság, személyvédelem vagy éppen akkukészenlét terén már magasabb iskolát képviselő eszközökre van szükség, amelyek lubickolnak a sokszor mostoha ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása