Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

EXCEL Environ CL rackszekrények - Biztonságra tervezve!

2019. április 30.
Az Excel új Environ CL sorozatú többszintű álló rackszekrényeit a magasabb biztonságot megkövetelő projektekhez tervezték. A sorozat a már jól bevált és népszerű ER sorozatú vázán alapul, így 42U vagy 47U magasságú, 600 mm (CL600) vagy 800 mm széles (CL800), szürke, fehér vagy fekete és 2 vagy 4 rekeszes megoldások közül lehet választani.A rekeszek egy teljes mélységű elosztó panelt használnak, amely a rack elejétől a hátsó oldaláig biztonságos elválasztást biztosít. Minden egyes rekeszben elől és hátul is állítható felszerelő sínek találhatók. Alapfelszereltségként az első és a hátsó ajtók szellőzőnyílásokkal rendelkeznek, és mindegyikük egy kulcsos és 3 számkódos kombinált zárral ellátott kilincszárat is tartalmaz. De az Environ zárak teljes választéka kompatibilis a CL sorozattal, így az ügyfelek akár digitális kulcskódot,  proximity kártyát és a biometrikus beléptetést is választhatnak hozzá. A szekrények sorolhatóak egymáshoz. A középen beépített kétoldali kábelcsatorna biztosítja a rekeszenkénti elérést, melynek ki/belépési pontjai a tetőn és lent találhatók.
A rendszert úgy alakították ki, hogy lehetővé tegye a kábelek teljes elválasztását a rekeszek között. A belépési és kilépési pontok mind a tetőn, mind a talp részen megtalálhatók és fésűs kábelbevezetővel vannak védve. Szükség esetén a rögzítőprofilokhoz kábelvezető gyűrűk adhatók hozzá a patch- és a hálózati kábelek kezeléséhez.

A kiváló tulajdonságokkal és ár/érték aránnyal büszkélkedő CL600 és CL800-as rackszekrény-sorozat már rendelhető a Young B.T.S.-nél, jelenleg a CL800-as 2 részes fekete szekrénye (545-4281-2C-VVBM-BK-FP) kimagaslóan jó áron vihető el azonnal készletünkről!

További érdeklődés és rendelések esetén keressék bizalommal Excel-Networking termékspecialistáinkat:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

Belicza János
belicza.janos@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2722

További híreink

Mondd, te melyiket választanád? - új ALE üzleti telefon összehasonlító oldal
2019. április 25.
Hiánypótló internetes felülettel bővítette honlapját az Alcatel-Lucent Enterprise. A cég üzleti telefonkészülékeit összehasonlító oldalon rengeteg paraméter alapján találhatjuk meg a számunkra legkedvezőbb készülékeket.
Formát bont az UNV?
2019. április 15.
A megszokott dizájntól merőben eltérő mini PTZ kamerákat dobott piacra az Uniview. Bár a mini PTZ-ket egyelőre a tengerentúli piacokon kezdték el árusítani, a Star Wars filmek birodalmi vallató-droidjára erősen hajazó UNV kamerákban jó eséllyel már most felfedezhetjük a gyártó új formatervezési ...
Hogyan lesz internet a buszodon?
2019. április 12.
A „járművek internete” (Internet of Vehicles, IoV) alkalmazások iránti kereslet miatt szigorú követelmények vonatkoznak a jármű hálózati-infrastruktúrákra. A mozgó járművekben használt hálózati eszközöknek komolyabb feltételeknek kell megfelelniük mint hagyományos társaiknak, hogy speciális ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása