Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

EXCEL - minőségi optikai panelek és kiegészítők!

2019. június 12.
Az Excel optikai hálózati üzletága óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Mivel a réz alapú kábelhálózatok képtelenek lesznek sokáig tartani a tempót a változó világ igényeivel, emiatt a gyártó nagy erőket mozgósított a minden igényt kielégítő optikai hálózati eszközpark, kábelek és kiegészítők létrehozásához. Ebből a fejlesztésből az optikai panelek se maradtak ki.

Az optikai hálózatok széleskörű elterjedése ma már az életünk része. A hatalmas adatforgalom a hétköznapi emberek hétköznapi igényszintjén is megjelent, amely mögé nagy sebességű, nagy kapacitású hálózatok kellenek nem csak vezeték nélküli, de értelemszerűen vezetékes és ipari méretű elvárásoknál is. Az EXCEL az optikai hálózati igények széles skálájára kínál gyógyírt, így például optikai kábeleket, patch paneleket és a végződtetéshez szükséges kiegészítőket is gyárt.


Ebből a széles kínálatból most a 200-462 számú patch panelre hívjuk fel a figyelmet, amelyen keresztül tökéletesen bemutatható az EXCEL által képviselt magas technikai színvonal az optikai hálózatok területén is. Az eszköz kiváló minőségű, 2 mm vastag acélból, fekete porbevonattal készül. A panel része a végződtetéshez szükséges egységcsomag is, amely hegesztéstartót, tömszelencéket, kábelrózsákat és kötegelőket tartalmaz.  Aki ennek ellenére zárt kazettában szeretne végződtetni, külön opcióként (200-400) az is megvalósítható.Főbb termékjellemzők:

  • 1U magas 19” széles kihúzható optikai panel, akár 48 szál végződtetéshez
  • Üresen vagy előre töltve
  • ST/SC/LC/E2000 toldókhoz, multi és mono módushoz egyaránt
  • A végződtetéshez szükséges egységcsomag tartozék
  • Kábel bevezetéséhez 2db PG13,5 és 2db PG19 méretű tömszelence a panel hátuljában
  • Golyós csapágyazású kihúzható sínek

A 200-462, akár csak az EXCEL többi optikai patch panelje és kiegészítője is szerepel a YOUNG EXCEL KÍNÁLATÁBAN.

A teljes optikai patch panel skáláról bővebben a GYÁRTÓ HONLAPJÁN kapható információt, vagy keressék bizalommal Excel-Networking termékspecialistáinkat:

Belicza János
belicza.janos@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2722

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

További híreink

KX-TPA65 vezeték nélküli irodai telefon akció!
2019. június 12.
Speciális alapterületű irodákban, irodaépületekben gyakori jelenség, hogy egy-egy rossz elhelyezkedésű szobában utólag csak költségesen és gyakran nem esztétikusan lehet megoldani a kábelezést. Az ilyen helyekre ideális a KX-TGP600 opcionális telefonja a KX-TPA65, amely most akciós áron kapható ...
6-féle Panasonic promóció szeptember végéig!
2019. június 7.
Új Panasonic Promóciók a Young-tól! Hatféle ajánlat a legkülönbözőbb igényekre egészen őszig!
A hosszú távú jelenlét fontosabb, mint az azonnali eredmények
2019. május 29.
A Young Partner Nap egyik meglepetés előadójaként cégünk új beszállító partnerének, a JUSAN tulajdonos ügyvezetőjének köszöntőjét is meghallgathatták az résztvevők. Moshé Lasry Toledano-val látogatását követően készítettünk egy mini interjút, amelyben a cég magyarországi céljairól kérdeztük.
TörlésKijelöltek összehasonlítása