Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

EXCEL – NO. 1 kábel márka az Egyesült Királyságban!

2020. szeptember 14.
21%-os részesedésével az Excel-Networking első számú szereplővé lépett elő a brit kábelezési piacon 2019-es eredményei alapján. Minderről a BSRIA (Building Services Research and Information Association) tesztelő, műszeres, kutató és tanácsadó szervezet írt a 2020 áprilisi jelentésében, de az Excel csak most szeptemberben számolt be a ragyogó eredményről.

Andrew Percival, a gyártó ügyvezető igazgatója lelkesen kommentálta a fantasztikus hírt, és büszkeség töltötte el csapata minden tagja iránt, aki szerepet játszott abban, hogy az Excel eljusson erre a nevezetes pontra. „A piacon hatalmas a verseny, és az ipar jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt 12–18 hónapban, így az Excel megjelenése az élen izgalmas mérföldkő a vállalat életében” – mondta, majd köszönetet mondott a régi és új Excel ügyfeleknek folyamatos támogatásukért. Megjegyezte, hogy biztos abban, hogy ez a piacvezető pozíció segíti partnereiket is saját vállalkozásuk bővítésében, mivel az Excel megoldások elfogadottsága az összes vertikális területen tovább növekszik. Reményeik szerint az Excel márka továbbra is hatalmas növekedést fog produkálni az év hátralévő részében és 2021-ben is. A Covid-19 járvány idején az új weboldal megújításával is foglalkoznak (www.excel-networking.com), új tartalommal és továbbfejlesztett navigációval bővítik. Ez segít támogatni a növekedést, és az ügyfelek a kategóriájában a legjobb felhasználói élményt kapják az online böngészés során.

„Az Excel márka arra az alapra épült, hogy minőségi, prémium teljesítményű, végponttól végpontig tartó infrastrukturális megoldást kínáljunk, átfogó 25 éves garanciával. Páratlan termékkínálatunk, amelyet független harmadik fél általi ellenőrzéssel, ingyenes másnapi kézbesítési szolgáltatással és műanyagmentes csomagolási kezdeményezéssel is támogatunk, csak néhány oka annak, hogy egyre több ügyfél választja az Excel szolgáltatást. ”
A Young B.T.S Kft. is büszke rá, hogy az Excel-Networking hazai disztribútoraként forgalmazhatja Magyarországi partnereinek a gyártó kiváló ár/érték arányú kábelezési termékeit. Bővebb Excel információkért továbbra is keressék bátran Pásztor András termékmenedzsert:

pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

Forrás: Excel-Networking

További híreink

Aktuális nyitvatartás - 2020. szeptember 4.
2020. szeptember 1.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. szeptember 4-én (péntek) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
2N Indoor View – Luxus beltéri egység, amely nem luxus
2020. augusztus 31.
Negyedik beltéri egységét indította útnak a cseh 2N. A szuperkompakt 2N Indoor View LCD-s modellt azoknak kínálja a gyártó, akik az LCD nélküli 2N Indoor Talk és a mini LCD-t felvonultató 2N Indoor Compact modelleknél okosabb készüléket szeretnének, de a csúcstermék 2N Indoor Touch 2.0-nál ...
Aktuális nyitvatartás - 2020. augusztus 29.
2020. augusztus 25.
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és partnereinket, hogy a szokásos nyitvatartásunktól eltérően a 2020. augusztus 29-ei, SZOMBATI MUNKANAPON 8.00-tól 15.00 óráig nyitva vagyunk! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe!
TörlésKijelöltek összehasonlítása