Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Fedezd fel a SLIM-et, a világ legvékonyabb Gigabit patch kábelét!

2023. május 16.
Ha már régóta keresel olyan megoldást, amellyel maximális térkihasználást érhetsz el a hálózati szekrényedben, akkor itt az idő, hogy megismerkedj a Young B.T.S. Kft. újdonságával, a SLIM termékcsaláddal. A SLIM patch kábelek ugyanis a világ legvékonyabb Gigabit patch kábelei, melyek teljes mértékben kompatibilisek a Gigabit és PoE technológiákkal.

Mi a SLIM termékcsalád?

 • Több egyéniség: A vékony patchkábelek 8 különböző típusban készülnek (5 x árnyékolt, 3 x árnyékolatlan), és 9 különböző színben és 14 különböző hosszúságban kaphatók. Ez azt jelenti, hogy pontosan az Ön igényeinek megfelelő kábelt választhatja ki.
 • Több tér: Mivel 6x laposabbak, mint egy normál patch kábel, így kialakításuknak köszönhetően ezek a patchkábelek egyszerűbb kábelkezelést tesznek lehetővé, és tökéletesen alkalmasak zsúfolt hálózati szekrényekbe. A nagyszámú kábel ellenére elegendő hely marad a csatlakozók között.
 • Több adat: A SLIM patchkábel akár 10 Gigabit Ethernetet is elér a sodrott párokon keresztül, és Power-over-Ethernet funkcióra is képes.
 • Nagyobb rugalmasság: AWG36-os kábelvastagságuknak köszönhetően a vékony patchkábelek kisebb hajlítási sugarakat tesznek lehetővé, és így sokféleképpen használhatók.

A SLIM termékcsalád három típusból áll: SLIM, LIGHT, és TOUGH.

A LIGHT típusú kábel az egyik legvékonyabb, mindössze 2,88 mm-es külső átmérővel és egyedi szálként tekert vezetékpárral rendelkezik, ami megfelel a Gigabit Ethernet és a PoE követelményeinek. Ez a típus annyira vékony, hogy különösen alkalmas padló alatti vagy szőnyeg alatti elhelyezésre.

A SLIM típusú kábel a Gigabit Ethernet-hez szükséges négy vezetékpárral rendelkezik, és 14 különböző hosszban kapható, mindössze 4,2 mm-es külső átmérővel.

A TOUGH típusú kábel pedig egy fonott nylon héjat kapott, ami még tartósabbá teszi, de továbbra is megőrzi a SLIM vékony konstrukcióját.

A SLIM termékcsalád tagjai tökéletes megoldást jelentenek a hálózati szekrényekbe, VoIP telefonokhoz, laptopokhoz és számos más eszközhöz történő bekábelezési problémákra. Továbbá, a SLIM kábelek akár szőnyeg vagy laminált padló alatt is elhelyezhetők.

Összefoglalva: ha maximális térkihasználást és kompatibilitást keresel a hálózati szekrényedben vagy más eszközökhöz történő bekábelezéskor, a SLIM termékcsalád tökéletes választás lesz a számodra. A Young B.T.S. Kft. által kínált SLIM, LIGHT és TOUGH változatok rugalmas megoldást kínálnak számos kihívásra, és mindegyik biztosítja a Gigabit Ethernet és a PoE kompatibilitást. A kábelek a legvékonyabbak a világon, és mégis kiváló minőségűek és tartósak, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig használhatod őket probléma nélkül.

Ami pedig a legnagyobb örömmel jelentjük be, hogy a SLIM termékcsalád most már jelentős készlettel megtalálható a Young BTS Kft. kínálatában is. Ha szeretnéd kipróbálni a SLIM termékcsaládot, keresd fel az weboldalunkat, ahol elérhetőek ezek a termékek is. Válaszd a legjobbat a hálózati kábelezéshez a SLIM termékcsaládjából!
További információkért keresd termékmenedzsereinket:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

Vizi Béla
termékmenedzser
vizi.bela@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2767

 

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  ALE Rainbow platform: hatékony kommunikáció új funkciókkal
  2023. április 24.
  Az Alcatel Lucent Enterprise Rainbow platformja egy hatékony és korszerű kommunikációs eszköz, amelynek legújabb változata, a 118-as verzió rengeteg hasznos és érdekes újdonságot tartalmaz.
  Itt az új 2N Access Unit 2.0!
  2023. április 3.
  A 2N, mint a beléptető rendszerek egyik vezető gyártója piacra dobta az új 2N Access Unit 2.0 olvasót, amely immár három hozzáférési lehetőséggel rendelkezhet egy eszközben: érintőbillentyűzet, Bluetooth és RFID.
  2N Mobile Video App változások – itt az új My2N App!
  2023. március 7.
  A 2N Mobile Video alkalmazás hamarosan átalakul My2N applikációvá, amely sok új funkcióval és a felhasználói élményt tovább javító módosításokkal fog érkezni.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása