Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

FONTOS ÉV VÉGI KISZÁLLÍTÁS INFÓK! – 2020

2020. november 26.
Tavaly is nehézséget jelentetett kiszállító partnereinknek az év végi roham és ez az idei rendkívüli év végén még inkább így van. Ezzel kapcsolatban most is pár fontos információt szeretnénk megosztani ügyfeleinkkel, amelyet érdemes figyelembe venni.

Ahogy erre 2019-ben is felhívtuk a figyelmet, az utóbbi években a megváltozott fogyasztói szokások miatt az év végeztével fokozottabb terhelést kapnak a kiszállításokat végző cégek - így a mi partnereink is - megrendelőiktől. Idén tovább fokozódott a helyzet, hiszen érthető okok miatt az egész világon várhatóan többszörösére növekszik a kis csomagos kézbesítések mennyisége a kiszállító cégeknél, ezért akár komolyabb csúszások is várhatóak minden típusú megrendelésnél.

Kérünk tehát mindenkit, hogy vásárlásaikat, megrendeléseiket semmiképp ne halasszák az utolsó év végi pillanatokra, mert a kiszállítások lelassulása az elkövetkező egy-másfél hónapban csak növekedni fog.

Így például az egyik partnerünk máris jelezte felénk, hogy nála a raklapos áruk (például rack szekrény) kézbesítési ideje egy-két nappal meghosszabbodhat, emellett kizárólag a december 18-ig feladott küldeményeik esetében tudnak garanciát vállalni a karácsonyig, azaz december 23-ig történő kézbesítésre, továbbá az árufelvételük, valamint a küldemények kézbesítése 2020. december 31-től 2021. január 3-ig szünetelnek. Sajnos ehhez hasonló tájékoztatások várhatók további kiszállító cégeinktől is, ezért kérünk mindenkit, hogy december második felére tervezett kiszállításokat csak a legnagyobb körültekintéssel tervezzenek be maguknál.

A szállítási információkkal kapcsolatban további információkért keressék bátran logisztikai csoportunkat a rendeles@young.hu email címen és a +36 (1) 452-2600 telefonszámon!

További híreink

PLANET díjeső a 2021 TAIWAN EXCELLENCE AWARDS-on
2020. november 18.
A PLANET Technology Corporation innovatív ipari szintű hálózati termékei és egy CRPS tápegységgel ellátott 802.3bt PoE ++ switch-je elnyerték a 2021 TAIWAN EXCELLENCE AWARDS díját.
Újra itt a Panasonic RP-TCA430E-S fejbeszélő, kiváló áron!
2020. november 17.
A home office miatt brutálisan elszállt headset árak közt igazi megváltás az újra kapható, remek ár/érték arányt nyújtó Panasonic RP-TCA430E-S fejbeszélő.
Bemutatjuk a YOUNG BRIDGE beléptető családunkat!
2020. november 16.
A megváltozott piaci igényekre válaszul új beléptetőrendszer konstrukciókat alakítottunk ki. Gyors telepítést, variálhatóságot, tartós befektetést és legfőképp könnyű választást ajánlunk azoknak a vásárlóknak és vállalati döntéshozóknak, akik eddig talán nehezen szánták rá magukat ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása