Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Fontos év végi kiszállítás infók!

2019. november 22.
Az eddigieknél több nehézséget jelentenek kiszállító partnereink már most novemberben, és még csak az igazi nagy karácsony előtti roham küszöbén állunk. Ezzel kapcsolatban ezért pár fontos információt szeretnénk megosztani ügyfeleinkkel, amelyet érdemes figyelembe venni.

Az utóbbi években a megváltozott fogyasztói szokások miatt az év végeztével fokozottabb terhelést kapnak a kiszállításokat végző cégek - így a mi partnereink is - megrendelőiktől. Hozzánk is begyűrűztek már a nagy nemzetközi év végi kedvezmény-kampányok is, ráadásul az internetes vásárlás kényelme miatt a személyes átvétel helyett egyre több beszerzést a kiszállító cégek által biztosított szolgáltatásra bíznak a nagykereskedelmi és viszonteladó vevők is, nem csak a kiskereskedelmi vásárlók. Így még a legnagyobbak szállítmányozási piaci szereplők is gyakran minden igyekezetük ellenére kapacitásaik határán egyensúlyoznak a november-január hónapokban.

Ezért arra kérünk mindenkit, hogy vásárlásaikat, megrendeléseiket semmiképp ne halasszák az utolsó év végi pillanatokra, mert a kiszállítások lelassulása az elkövetkező egy-másfél hónapban csak növekedni fog. Ennek fő oka elsősorban nem az, hogy a busás haszon reményében eleve túlvállalják magukat a kiszállítók, éppen ellenkezőleg, az utakon és a városokban nagyságrendekkel megnő a forgalom és a kiszállítási idők, ezért fel se vesznek már időben teljesíthetetlen igényeket, a felvettek esetén pedig súlyozni kényszerülnek.
Így például az egyik szállítónk, amely a nagyobb terjedelmű rack szekrények kiszállítását végzi, már most jelezte, hogy december 7-én és 14-én, a két szombati munkanapon nem vállal kiszállítást. Kérjük az ilyen eszközök megrendelését tervező ügyfeleinket, hogy ezen dátumokkal számoljanak a kiszállítás során!

A szállítási információkkal kapcsolatban további információkért keressék bátran logisztikai csoportunkat a rendeles@young.hu email címen és a +36 (1) 452-2600 telefonszámon!

További híreink

Bankot váltunk!
2019. november 21.
A Young B.T.S. Kft. a CIB banknál vezeti a jövőben a pénzforgalmi számláit. A megváltozott bankszámlaszámok 2019. november 22-től érvényesek!
Panasonic KX-HTS32: ütős alközpont, ütős áron!
2019. november 13.
2019. novembertől a Panasonic úgy módosította a KX-TES824 alközpont és kiegészítőinek árait, hogy mostantól a műszaki előnyökön túl árban is jobban megéri egyes konfigurációkban az új KX-HTS32 típust megvenni.
Biztosan készen állsz a WiFi 6-ra?
2019. november 13.
A WiFi 6 álomból valóság lett! Sokan érdeklődnek az új technológia iránt, hiszen hatalmas gyorsasággal, korábban elképzelhetetlen adatmennyiséggel és energiatakarékossággal kecsegtetnek a hírek, ugyanakkor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy megfelelő hálózati háttér nélkül a WiFi 6 nem fogja ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása