Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Formát bont az UNV?

2019. április 15.
A megszokott dizájntól merőben eltérő mini PTZ kamerákat dobott piacra az Uniview. Bár a mini PTZ-ket egyelőre a tengerentúli piacokon kezdték el árusítani, a Star Wars filmek birodalmi vallató-droidjára erősen hajazó UNV kamerákban jó eséllyel már most felfedezhetjük a gyártó új formatervezési irányvonalát.

A mini PTZ sorozatról egyelőre kevés technikai információ áll rendelkezésre, de a gyártó tájékoztatása szerint a széria egyelőre egy-egy 2 és 5 MP-es kamerát tartalmaz, amelyek külön-külön tartoznak a tavaly bevezetett Easy és a Prime sorozatokhoz. A mini PTZ-k egy új irányvonalat képviselnek az UNV repertoárjában, hiszen egyedi formavilágot mutatnak, amellyel kapcsolatban nem tisztázott, hogy kísérletezgetést, vagy az UNV kamerák jövőbeli kinézetének fő irányvonalát látjuk-e már most.

Könnyen beállítható és telepíthető
A hagyományos kamerák bonyolult konfigurációjától és telepítésétől eltérően az új mini PTZ hálózati kamerák telepítése a gyártó szerint csak néhány percet vesz majd igénybe. A gyors telepítés három egyszerű és rugalmas telepítési eljárást biztosít mennyezetekre, falakra és állvány felületekre. A felszerelést követően akár Wi-Fi kapcsolattal is villámgyorsan be lehet állítani a mini PTZ kamerákat.

Kitűnő teljesítmény
Az 5MP-es mini PTZ modell super-starlight technológiát használ, amely kristálytiszta képet ad, legalább 0,0005 lux megvilágítás mellett. Emellett a 120dB-es True WDR alkalmazásával javítani tud a túlexponált és sötét jeleneteken, így létrehozható egy kiegyensúlyozottabb, végső kép. A mini PTZ kamerák várhatóan2,7 ~ 13,5 mm-es lencsékkel érkeznek.

Az UNV feltételezett új formavilágával érkező kamerákról szóló hírekről azonnal beszámolunk a jövőben. További UNV információkért keressék termékmenedzserünket:

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
+36 (30) 819 2647

Forrás: unview.com

További híreink

Hogyan lesz internet a buszodon?
2019. április 12.
A „járművek internete” (Internet of Vehicles, IoV) alkalmazások iránti kereslet miatt szigorú követelmények vonatkoznak a jármű hálózati-infrastruktúrákra. A mozgó járművekben használt hálózati eszközöknek komolyabb feltételeknek kell megfelelniük mint hagyományos társaiknak, hogy speciális ...
Ismét kinn leszünk a Construmán!
2019. április 1.
Az ország legnagyobb és legszínesebb nemzetközi építőipari szakkiállítását a Young B.T.S. Kft sem hagyja ki. A Szinusz Épületautomatika Kft.-vel közös standunkon bemutatjuk működés közben pár nagy sikerű 2N és UNV termékünket 2019. április 3. és 7. között.
Uniview éves jelentés: határ a csillagos ég?
2019. március 27.
Hatalmas bevételnövekedést realizált az Uniview 2018-ban a cég friss éves jelentése szerint. Ahogy korábban is hangsúlyoztuk, az IP kamerapiac óriási fejlődésen megy keresztül, és a Young B.T.S. Kft. által forgalmazott Uniview nem csak úszik az árral, de vezető K+F képességeivel maga is ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása