Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Forradalmasított videofelügyelet: itt az ingyenes ALE OmniSwitch Milestone Plugin

2023. október 31.
A mostantól ingyen letölthető ALE OmniSwitch Milestone Plugin-nal egy új és hatékonyabb videofelügyeleti rendszerré gyúrhatók össze a kamerákat összekötő ALE OmniSwitch hálózati eszközök és a Milestone videomenedzsment szoftvere.


Mi is az Alcatel-Lucent OmniSwitch Milestone Plugin?

Az Alcatel-Lucent OmniSwitch Milestone Plugin célja a távoli hibaelhárítás és az egyszerűbb, hatékonyabb kamera kezelés a videofelügyeleti rendszerekben. Az ALE OmniSwitch új pluginjával a kamerák összeköttetését biztosító, meglévő vagy lelendő ALE OmniSwitch hálózati eszközöket lehet szorosan integrálni a Milestone Systems Video Management szoftverrel, ami így megtöbbszörözi a hatékonyságot, javítja a biztonságot, és garantálja a kamerák folyamatos működését.

A Milestone Plugin tehát az ALE OmniSwitch hálózati eszközökön alapuló kamerarendszer videofelügyeleti hatékonyságát javító megoldás, így lehetővé teszi a gyakori kameraproblémák távoli hibaelhárítását közvetlenül a videófelügyeleti kezelőrendszerből. Az üzemeltetők távolról visszaállíthatják az üzemképtelen kamerákat, és azonnali megoldásokat alkalmazhatnak a kamera problémáinak kezelésére vagy javítására.

Amikor problémák merülnek fel a kamerákkal kapcsolatban, gyakran szükség van a kamerákat ellátó beszállítók, forgalmazók felhívására vagy más típusú, időrabló kapcsolatfelvételre. Az OmniSwitch Milestone Plugin segítségével ezekre a hívásokra nincs többé szükség, mivel a problémákat távolról lehet megoldani. Az OmniSwitch Milestone Plugin tehát kiküszöböli a drága helyszíni látogatások és a forgalmazók hívásának szükségességét, amikor kameraproblémák merülnek fel. Lehetővé teszi, hogy még a hibaelhárítással kapcsolatos alapszintű vagy semmilyen ismerettel nem rendelkező felhasználók is felismerjék és megértsék a problémákat, és gyors javításokat alkalmazzanak.

Kulcsfontosságú információk a Milestone Plugin-ról:

 • Nincs többé beragadt kamera
 • Kevesebb alkalomra lesz szükség a kamerák helyváltoztatására vagy áthelyezésére, amely problémaforrás. A rendszer segítségével minimalizálni vagy csökkenteni lehet az effaéle intézkedések idő- és erőforrás-igényét. Így például csökkenthető a kamerák újraindításához szükséges helyszínekre utazások száma is.
 • Gyorsabb megoldás a kameraproblémák több mint 90%-ánál
 • A kamerák portjainak zárolása és a manipuláció megakadályozása
 • A videó rendszer és a switch-ek egyszerű kezelése egyetlen felületről
 • Lehetővé teszi a videóműveleti felhasználók számára a kezdeti hibaelhárítás gyors elvégzését
 • Feladatok átadása az üzemeltetési teameknek, hogy az informatikai részleg több stratégiai munkát tudjon végezni.
 • A kamera állapotának megtekintése portonkénti bontásban, a fogyasztott Power over Ethernet (PoE) és a maximálisan rendelkezésre álló PoE teljesítmény megtekintése
 • A kamera állapotának tesztelése és visszaállítása egyetlen kattintással. PoE prioritás beállítása kameránként, biztosítva, hogy a kritikus eszközök áramellátása megmaradjon, ha a teljesítménykeret túllépésre kerül.
 • Gyors információgyűjtés a hálózati kapcsolóról és állapotáról: modell, verzió, IP-cím, hely, PoE-fogyasztás és hőmérséklet.
 • Események küldése a riasztáskezelőnek az OmniSwitch proaktív problémamegoldásához

Az Alcatel-Lucent OmniSwitch Milestone Plugin hivatalosan bárki által elérhető és letölthető 2023. november 13-tól. Az eszköz és a felhasználói útmutatók szintén letölthetők az Alcatel-Lucent Enterprise webhelyéről így mindenki könnyen hozzáférhet a Pluginhez.

Az Alcatel-Lucent OmniSwitch Milestone Plugin egy újabb lépés az innováció és hatékonyság terén a telekommunikációs iparágban, és a jobb és biztonságosabb videofelügyeleti rendszerek ígéretet hordozza.
Részletesebb információkért keressék bizalommal ALE specialistánkat:

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2726

További híreink

EXCEL ENVIRON ACR ACOUSTIC – új hangszigetelt irodai rackszekrények
2023. október 31.
Az EXCEL-Networking büszkén mutatja be legújabb szekrénycsaládját, az Environ ACR Acoustic "Akusztikus irodai bútor rack 19”-t, amely tökéletes megoldást kínálnak azoknak a vállalatoknak, ahol az irodai környezet csendessége és esztétikája létfontosságú, miközben nincs lehetőség a szerverek és ...
Új 2N Clip – Fedezd fel!
2023. október 9.
Ha olyan beltéri egységet keresel, amely lehetővé teszi számodra, hogy kielégítsd a középkategóriás igényeket, anélkül hogy nagyobb kompromisszumokat kellene kötnöd a minőség vagy a biztonság terén - akkor ez lesz az igazán megfelelő eszköz!
Okostelefon, mint céleszköz: bemutatjuk az Ascom Myco4-et!
2023. szeptember 18.
A mindannyiunk által jól ismert, lakossági igényekre gyártott okostelefonok könnyen elhasalhatnak a munka világában. Ezért biztonság, tartósság, gyorsaság, személyvédelem vagy éppen akkukészenlét terén már magasabb iskolát képviselő eszközökre van szükség, amelyek lubickolnak a sokszor mostoha ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása