Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Ingyenes hálózati technológia egyéni oktatás a Young-tól!

2019. március 19.
Kérdése van, amely túlmutat egy telefonos vagy e-mailes megkeresésen? Érdekli egy konkrét technológia vagy gyártói portfólió? Elakadt a tervezésben vagy speciális a megoldandó feladat? Több kollégát is szeretne bevonni az új technológiákba? Mindezen kérdéseket egyszerre válaszoljuk meg új, ingyenes hálózati technológia egyéni oktatásunkkal!Az utóbbi hónapok visszajelzései alapján egyértelművé vált, hogy partnereink szaktudásának folyamatos frissítése és naprakészen tartása sokkal fontosabb szempont lett az értékesítési, tervezési és telepítési folyamatokban, mint ahogy azt korábban gondoltuk. Ezért cégünk, mely mindig is küldetésként kezelte a tudás alapú disztribúciót, ingyenes és személyre szabott oktatást hirdet, mert hisszük, hogy a partnereink magabiztosságot nyújtó szaktudása kiemelt fontosságú ahhoz, hogy a jelenlegi változó IT-telekommunikációs világban megőrizzük közös piaci előnyünket.

Az oktatások felépítése:

Pár órában vagy akár fél napban, egy személynek vagy akár több kollégának telephelyünkön olyan szaktudást kívánunk nyújtani, amely speciálisan az ő cége igényeire szabott kérdésekre ad választ.

Oktatási kérdéskörök:

Planet termékek egyedi tulajdonságai és felhasználási területei. Portfolió bemutatás.
Excel-networking portfolió áttekintés.
Réz és optikai hálózatok a gyakorlatban. Technológiák, szabványok, termékek.
Telepítési és szabvány alapismeretek új kollégáknak.

Jelentkezés módja

Folyamatosan várjuk egyéni igényeiket Pásztor András értékesítési menedzser, Excel és Planet termékspecialistánknál, akivel egyeztetés során szabhatják személyre az oktatást.

Elérhetőségek:
Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
+36 (1) 452 2646

További híreink

4 gyógymód a Wi-Fi problémák kezelésére
2019. március 19.
Az egyetemektől a metróállomásokig, a szállodáktól a kórházakig, bevásárlóközpontoktól a stadionokig a Wi-Fi kapcsolat áll a kommunikációs frontvonalban. Ezért mutatunk 4 hatékony Wi-Fi problémát orvosló gyógymódot a nagy felhasználósűrűségű területekre!
2N IP/LTE VERSO - Bemutatkozik az intercom szupersztár!
2019. március 19.
A 2N beléptetőrendszeri sokkal összetettebb feladatokra hivatottak, mint elődeik. Az egyszerű kaputelefonok helyébe moduláris IP/LTE intercomok léptek, a beléptető egységek access contoll unitokká váltak, a beltéri egységek dizájnos tabletté formálódtak, amelyek akár felhőben is képesek ...
NAGY PANA-SAKK! - Vezér üti futót!
2019. március 5.
Februárban megkezdtük a Panasonic KX-NS600-as új IP rendszerkészülék család forgalmazását. Két újdonság, KX-NS680UK és a KX-NT630UK is hatalomátvételre készül kategóriájában. Utóbbit összeeresztettük a régebbi KX-NT551X-vel, hogy lássuk, melyikük a nyerő!
TörlésKijelöltek összehasonlítása